Horloges

Populaire filters
233 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Verlies de tijd nooit nog uit het oog dankzij je uniek fossil horloge

Als we tegenwoordig de tijd willen weten, dan kijken we meestal naar onze smartphone. Toch kan het zijn dat daar vanaf nu verandering in komt, want als je deze collectie aan fossil uurwerken ontdekt hebt, dan zul je direct merken waarom zo’n horloge niet mag ontbreken aan je pols. Dit Amerikaans merk maakt als sinds 1984 uiterst kwaliteitsvolle horloges. Gaande van een robuuste afwerking tot een stoere stijl en van een klassiek uitziende horloge tot eentje met een moderne look. Met elk fossil horloge lees je steeds op een gemakkelijke manier het uur en voeg je een wondermooie finishing touch toe aan je outfit.

Er is een fossil uurwerk voor iedere uurwerkenliefhebber

Wij hebben allemaal ongetwijfeld een voorkeur op vlak van horloges. Zo wil je misschien gaan voor een eenkleurige digitale horloge, maar iemand anders bijvoorbeeld voor een multi-kleurig, analoog uurwerk. Wel, wat je hartje ook begeert, je vindt steeds het perfecte fossil uurwerk op zalando.be. Dit is omdat het merk gebruikt maakt van diverse (waterdichte) materialen, stijlen en designs.

Ben je op zoek naar een stoer horloge? Dan moet je zeker eens opteren voor een donkerkleurig digitaal uurwerk dat afgewerkt is met diervriendelijk leer en met een zwart scherm. Ben je een zakenman- of vrouw en wil je graag een horloge dragen dat een formele stijl uitstraalt? Dan raden wij om te gaan voor een analoog horloge met een zilverkleurige afwerking van edelstaal en met een wit scherm. Wil je een vleugje luxe en klasse toevoegen aan je outfit? Kies dan voor een fossil uurwerk met goudkleurige afwerkingen. Draag je je horloge voornamelijk tijdens casual gelegenheden? Ook dan heeft fossil het perfecte uurwerk voor je, want je vindt er namelijk ook veelkleurige horloges met opvallend schermen.

Wat deze horloge ook van onontbeerlijk belang maken, zijn de verschillende functies die eraan verbonden zijn, zeker aan de digitale uurwerken. Zo geven ze de tijd en datum weer en kun je de horloges ook gebruiken als stopwatch. Hoewel de uurwerken uit deze collectie one-size-fits-all zijn, kun je ze nog steeds perfect aansluiten op je pols. Dit is omdat fossil gebruik maakt van klepsluitingen en gespsluiting.

Elk fossil horloge heeft een groen tintje!

Het maakt niet uit of je kiest voor een eenkleurig stijlvol horloge of een veelkleurige en dynamische variant, er is steeds een groen kantje verbonden aan je nieuw uurwerk. Dit is omdat fossil voor het ontwerpen van hun horloges gebruik maakt van duurzame en groenere materialen. Zo zijn enkele van hun horloges vervaardigd van 50-70% hergebruikte materialen. Het percentage wordt steeds geverifieerd door het merk of door een derde partij.

Er zijn ook horloges die gemaakt zijn met minstens 20% innovatieve alternatieven voor leer. Als je zo’n horloge aantrekt, dan bevat dat geen dierlijk leer en is het gemaakt met minimaal 20% plantaardig materiaal. Dankzij deze groene initiatieven ben je er dus zeker van dat je een duurzaam uurwerk aantrekt, dat een positieve impact heeft op groene goede doelen en ook je ecologische voetafdruk verkleint. Dus waarom zou je niet eens dit aanbod aan duurzame en stijlvolle horloges gaan ontdekken die perfect bij je smaak, wensen en gelegenheden passen.