Horloges

Populaire filters
82 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Swatch horloges die tijd op een unieke en stijlvolle manier aangeven

Als we willen weten hoe laat het is, kijken we meestal op onze smartphone. Toch is er niets zo nostalgisch als het dragen van een uurwerk om de tijd nooit uit het oog te verliezen. Een uurwerk zorgt er namelijk niet alleen voor dat je steeds het uur kunt raadplegen, maar ook dat je je outfit op een stijlvolle manier kunt afwerken met buitengewone gadgets. Het is ook daarom dat Swatch bij het ontwerpen van hun horloges steeds creativiteit, originaliteit, handigheid en gemakkelijkheid centraal stelt. Als je dus op zoek bent naar een uniek en zeer praktisch horloge, dan is deze Swatch horloge collectie absoluut het ontdekken waard.

Er is voor iedere horlogedrager de perfecte Swatch horloge

Verkies je een meer sportief ogend horloge, de klassieke look of een uiterst modern design? Wat je hartje ook begeert, je zult hier steeds de meest perfecte Swatch horloge vinden. Dit is omdat dit merk steeds silicone en kunststof van hoogstaande kwaliteit combineert met uiterst artistieke designs. Van witte of zwarte horloges met een doorzichtige wijzerplaat en een dunne polsband tot wondermooie rosékleurige uurwerken met een prachtige wijzerplaat en een dikkere band en van een multi-coloured uurwerk met een veelkleurige plaat tot stijlvolle zilveren klassiek ogende horloges, Swatch heeft het allemaal.

Aan bijna elk Swatch horloge is er een groen kantje verbonden

Het maakt niet uit of je nu voor een eenkleurige horloge of een veelkleurig uurwerk kiest, de kans is groot dat je nieuwe horloge een groen tintje heeft. Dit is omdat Swatch bij het vervaardigen van hun horloges verschillende duurzame materialen gebruiken. Zo zijn enkele uurwerken gemaakt van minstens 20% innovatieve bio-alternatieven zoals maïs, algen of bio-acetaat. Hierdoor zorg je ervoor dat het gebruik van fossiele brandstoffen verminderd wordt. Of je nu kiest voor een duurzame horloge of niet, je zult steeds op de meest gemakkelijke, elegante en unieke manier de tijd te weten komen.