Geef je telefoon individualiteit met iDeal of Sweden

Je sociale media, je werkagenda, de e-mails van je langeafstandsrelatie. Je leven staat in je telefoon. Het is een gebruiksvoorwerp, maar ook een accessoire waarmee je uitdraagt hoe jij in het leven staat. Met de kwaliteitsproducten van iDeal of Sweden past je telefoon zich aan jouw persoonlijke stijl aan.

Functionele kwaliteitsontwerpen uit Zweden

Kwaliteitsproducten die vooral ook functioneel zijn. Dat is de ontwerpfilosofie waar iDeal of Sweden voor staat. Hierbij staan telefoonhoesjes centraal, want een goed hoesje is van levensbelang om je telefoon te beschermen. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Het assortiment wordt continu uitgebreid om ervoor te zorgen dat ook de allernieuwste modellen van een goed hoesje kunnen worden voorzien.

iDeal of Sweden weet dat een hoesje méér is dan bescherming voor je telefoon. Omdat je je telefoon altijd bij je hebt, is het een accessoire bij uitstek om je omgeving te laten zien wie jij bent. 

De hoesjes worden met de hand gemaakt van de beste materialen. Ze zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook goed. De binnenkant van de hoes is bekleed met een speciaal microvezel om beschadigingen aan de behuizing van je telefoon te voorkomen. De hoesjes zijn bovendien 100% veganistisch, dus ook dierenvrienden zijn bij iDeal aan het goede adres. 

Nog een tip: voor de beste bescherming van je telefoon gebruik je een hoesje in combinatie met een schermbeschermer. Dat is de enige manier om zeker te weten dat er geen krassen op je scherm komen, óók als je een hoesje gebruikt dat je dicht kan klappen. Gelukkig biedt iDeal schermbeschermers voor alle maten schermen. 

Verander je telefoon op basis van je eigen stijl

Strak in het pak op kantoor, of uit je dak bij een concert van je favoriete band. Twee heel verschillende persoonlijkheden, elk met hun eigen stijl, maar met dezelfde telefoon. De hoesjes van iDeal of Sweden wissel je gemakkelijk af. Zo past je telefoon altijd bij wie je op dat moment wilt zijn.

De marmerpatronen met veel warme kleuren en goud hebben een klassieke, professionele uitstraling. Perfect voor op kantoor. De speelse plantenprint is juist leuk voor in je vrije tijd. En bij je telefoon hoeft het niet te blijven. Voor veel telefoonhoesjes zijn ook bijpassende kabels en draadloze opladers beschikbaar. Die verdienen een plekje op elk bureau.

Net als jij houdt iDeal altijd de nieuwste trends scherp in de gaten. Je stijl is niet statisch, maar verandert continu. Daar kan je telefoon toch niet bij achterblijven? Als trendsetter kun je altijd kiezen uit een groot aanbod van nieuwe designs. 

Wissel accessoires af met het iDeal-concept

Juist omdat je niet elke dag hetzelfde wil, komt iDeal of Sweden met het iDeal-concept. Alle hoesjes hebben magnetische aansluitingen. Zo sluit je in een handomdraai de accessoires aan die jij nodig hebt. 

Heb jij net als wij wel eens een zere hand als je te veel op je telefoon gescrold hebt? De oplossing is een magnetische ring. Zo verbeter je de grip op je telefoon en verminder je de belasting van je hand. Nog een voordeel: je kan de ring ook als standaard gebruiken. Handig om een selfie te maken of een filmpje te kijken.

Of ga je binnenkort op reis? Denk eens aan een paspoorthouder. Vaak onderweg met de auto? Een magnetische houder voor op het dashboard. Shoppen? Een kaarthouder om je pasjes bij de hand te houden. Stappen? Dames, pak een clutch waar je al je spulletjes in kwijt kan: telefoonhoes en handtas in één. Oftewel, je kunt het zo gek niet bedenken, iDeal heeft er een oplossing voor.