Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Zalando gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.Ik ga akkoord.

Als de herfst komt piepen, trekken tennissers massaal richting de warmere hal. Natuurlijk heb je de juiste indoor tennisschoenen nodig als je de buitenbaan inruilt voor de tenniszaal. Met de juiste schoenen ben jij de queen op je court en kun je blessurevrij binnen tennissen. Zaaltennis gaat sneller. De ondergrond is harder en ballen komen steviger op je af. Dat is geen goed nieuws voor je knieën en pezen. Profs raden aan om je eerste trainingen in te korten en om altijd goed op te warmen. Maar wil je blessures écht voorkomen, dan kun je niet om goed schoeisel heen! Om de bruuske tennisbewegingen op te vangen moeten je indoor tennisschoenen genoeg steun en stabiliteit bieden. In de zaal is het droog, zijn de banen minder glad. Het profiel van je zool is dus minder belangrijk, maar omdat de ondergrond harder is, moet je schoen wel meer schokken kunnen opvangen. Indoor tennisschoenen zijn ook licht van kleur om geen strepen achter te laten op de vloer. Als je je schoenen toch buiten hebt gebruikt, maak ze dan altijd goed schoon voor je de tennishal binnengaat. Al is het natuurlijk beter om verschillende types tennisschoenen te hebben staan zodat je je schoenen kunt aanpassen aan de baan waarop je speelt. Zalando biedt indoor tennisschoenen van topmerken aan, een garantie voor kwaliteit en gamewinst!

Be a queen on the court

Het vrouwentennis is een podium voor de nieuwste trends. Natuurlijk wil je er als vrouw leuk uitzien, maar sportkleding moet ook functioneel zijn. Gelukkig vormen sport en fashion tegenwoordig een topteam. Draag ademende en flexibele tops & t-shirts en til je spel naar een hoger niveau. Denk aan ultiem comfort met een bijpassende sport BH of een luchtig tennisrokje. Of combineer indoor tennisschoenen met één van onze leggings en een tanktop. Want ook fitness-invloeden vinden hun weg naar het court!