Als je je nog steeds afvraagt wie de wereld runt (ongetwijfeld niet), laat IVY PARK je dan helpen. Dit nieuwe sportkledingmerk is de langverwachte samenwerking tussen Beyoncé en Topshop’s Sir Philip Green. De kenmerkende stijl wordt in een sportief jasje gestoken om een breed scala aan kleding en accessoires te creëren, geïnspireerd door kracht en positiviteit.

IVY PARK – blijf in vorm, blijf modieus

Door de grenzen te vervagen tussen traditionele sportkleding en alledaagse stijl komt IVY PARK met een nieuwe benadering van wat ook wel “athleisure” wordt genoemd. Denk aan eenvoudige silhouetten met geweldige bijpassende prints, niet alleen op het veld maar ook daarbuiten. Elk kledingstuk is vervaardigd van de hoogstaande materialen die nodig zijn om in jouw sport de strijd aan te gaan en de allerbeste te worden. En met Beyoncé en Sir Philip Green aan het roer weet je dat je nooit van de mode-radar zult raken. Van moderne shelljassen en sweatshirts tot eyecatchers als petten en mutsen, IVY PARK belichaamt de nieuwste liefde voor alles op het gebied van sport met nadruk op het dagelijkse gemak.

Breng je work-out in de picture met IVY PARK

Klassieke sportitems als leggings, T-shirts, topjes en sportbeha's zijn nieuw vormgegeven in een ontspannen kleurenpalet van mergelgrijs en gitzwart, geaccentueerd met subtiele kleurtoevoegingen. Zeer elastische stoffen met ademende eigenschappen werken als een tweede huid, zodat elke beweging die je maakt zo soepel mogelijk zal zijn. IVY PARK-leggings tonen de rechtlijnige vormgeving van het merk. Kies uit drie lengtes in drie standaardpasvormen; met een hoge, halfhoge en lage taille. Ideaal als aanvulling op je fitnesskleding of voor het creëren van een casual look met longline T-shirts en je favoriete schoenen. Kijk voor inspiratie naar de athleisure trend van dit seizoen als het gaat om styling van topjes, vesten en T-shirts van IVY PARK. Keer terug naar retro met de “mom jeans” en hoge sportschoenen of ga voor de futuristische metallic broekrokken en oversized rugzakken.