Filter1

J.LINDEBERG
Catalogus

852 artikelen weergegeven

Zweden staat bekend als een heel stijlvol land waar trendy geklede mensen over de straten van Stockholm paraderen. Het is dan ook geen verrassing dat ook Zweeds modemerk J Lindeberg aan deze verwachtingen voldoet. J Lindeberg maakt vooral kleren geïnspireerd door de golfsport. Polo's en geruite broeken typeren de collectie van dit modehuis maar ze limiteren zich niet enkel tot deze sporttak. Trendy topjes en accessoires alsook wollen truien met een Noorse stijl en dikke winterjassenworden door J Lindeberg op de markt gebracht. Aangezien J Lindeberg vooral golfkledij ontwerpt maakt dat de kleren heel comfortabel zijn om te dragen. U heeft een enorme bewegingsvrijheid in hun kleren want dat is nodig om die verre golfslag te kunnen halen! Kortom J Lindeberg maakt kledij die getypeerd worden door een sportieve maar heel stijlvolle en rijke look.

J Lindeberg bij Zalando!

Zalando is trendy en hip. Onze kledij collectie en de merken die we aan onze klanten aanbieden moeten dit idee ook weerspiegelen. De kledij van J Lindeberg past dan ook perfect in dit plaatje. Via onze website kan u heel makkelijk kleren vinden die perfect uw stijl zijn. Stel via de linker menu balk zoekparameters in zoals kleur en maat, of geef een prijscategorie in. Op die manier krijgt u een handig overzicht van de kleren die aan uw wensen voldoen. Als u een bepaald kledingstuk kiest ziet u direct meer informatie over het kledingstuk zelf. Lees klantenbeoordelingen of druk op de Facebook "like" knop om aan uw vrienden uw nieuwe pronkstuk te tonen. Zoals altijd draagt Zalando klantendienst hoog in het vaandel. De verzendings- èn retourkosten, indien u een foute maat zou hebben besteld of indien u niet tevreden zou zijn met uw aankoop, zijn voor onze rekening!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.