Mode

Populaire filters
357 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Breng plezier in je leven met de gelukzalige kleding van J&JOY

De kleren maken de man (en natuurlijk ook de vrouw) en die kledij moet echt als gegoten zitten. Dankzij kleding die als een tweede huid aanvoelt, kun je als persoon je eigen identiteit beter naar buiten brengen, jezelf goed in je vel voelen en tonnen zelfvertrouwen uitstralen. Met de comfortabele, ontspannende en wondermooie stukken van het Belgische modemerk J&JOY lukt dit zeker. Voor elke polo, hemd of hoodie gebruikt het modemerk culturele invloeden, kleurrijke patronen en moderne snitten, waarmee het steeds een glimlach op je gezicht tovert.

Een Belgisch merk met wereldwijde culturele invloeden

Voor J&JOY begon het allemaal in 2006, toen oprichter Pierre Hamblenne plezierige en kleurrijke kwaliteitspolo’s op de markt bracht. En het is die speelsheid, gecombineerd met volwassenheid, die we vandaag nog altijd terugzien doorheen de hele collectie van J&JOY. Onder het motto "Colours are Beautiful!" draait het bij dit kledingmerk allemaal om het samenspel van details en kleurschakeringen, en dat wordt meteen duidelijk in elk item. Geen enkel stuk is hetzelfde dankzij het veelvuldig gebruik van diverse patronen, kleuren en motiefjes. Of het nu de knopen van een broek of hemd zijn of de rits van een blouse of jas, alle details worden steeds nauwkeurig afgewerkt. Je ziet in elke collectie ook invloeden uit plaatsen als Australië en Wales. Met de kleding van J&JOY haal je direct ook een stukje zon, zee en strand in huis.

J&JOY zet zich in voor een mooie kleerkast én goede werkomstandigheden

Je kunt op J&JOY niet alleen een beroep doen als je je garderobe een make-over wilt geven, maar ook als je wilt bijdragen tot betere werkomstandigheden en gelijkheid op de werkvloer. Zo wordt deze kleding alleen vervaardigd in fabrieken die gecertificeerd zijn door de IAO (Internationale Arbeidsorganisatie). Om dit certificaat te kunnen ontvangen, moeten die bedrijven gedragscodes hanteren zoals het niet aannemen van arbeiders jonger dan 16 jaar, het opstellen van maximale werkuren, het optreden tegen dwangarbeid, etc. J&JOY ondersteunt ook verschillende projecten, waaronder een mobiele school die naar afgelegen plekken in India reist en die kinderen leert schrijven, lezen en rekenen. Bovendien verleent het bedrijf zijn steun aan "Objectif Ô", dat voor drinkwaterputten zorgt in India en Afrika. Telkens als je dus een kledingstuk van J&JOY koopt, zorg je niet alleen voor een voortreffelijke look, maar ook voor een mooiere wereld.