Filter1

JBL
Catalogus

Geluidskwaliteit van JBL: daar zit muziek in

Schrijf de soundtrack van je leven met de designluidsprekers en -hoofdtelefoons van JBL. Dankzij intensief onderzoek en continue innovatie biedt het merk producten van topkwaliteit met een kristalhelder geluid. Alsof je een live concert volgt of zelf meespeelt in de nieuwste blockbuster. 

Van Hollywood naar jouw woonkamer

JBL werd in het begin van de vorige eeuw opgericht door James Bullough Lansing. In die tijd ging meer dan de helft van de Amerikanen wekelijks naar de bioscoop. Natuurlijk om alle filmsterren aan het werk te zien, maar ook voor de muziek. Vooral als die door een installatie van JBL te horen was. Ook nu nog is de kans trouwens groot dat het geluid dat je in de bioscoop hoort door luidsprekers van dit merk komt.

Al snel verwierf het merk internationale faam. Wist je bijvoorbeeld dat zij erbij waren op het legendarische Woodstock-festival? Maar natuurlijk is de naam bij ons vooral gekend als iconisch merk van geluidsinstallaties, luidsprekers en koptelefoons. 

Pool party of (winter)barbecue in het vooruitzicht? Fan van fitness, luieren aan het zwembad of skifanaat? Een druk leven en altijd onderweg? Geen probleem: JBL gaat overal met je mee, zodat jij kunt genieten van je favoriete muziek. Op de hoogste berg, onder water, en natuurlijk ook lekker thuis op de bank. 

Oorstrelende hoofdtelefoons: dat moet JBL zijn

Tijdens het grootste deel van de menselijke geschiedenis moesten we gewoon zelf zingen als we onderweg van muziek wilden genieten. Gelukkig voor de niet zo getalenteerde zangers onder ons (en hun publiek) is dat allang verleden tijd.

Met koptelefoons kun je volop genieten van de nieuwste nummers of je zorgvuldig samengestelde playlist. In de metro of de tram, tijdens het joggen of je work-out, in de stad... Kies wat het beste bij je past: in-ear, on-ear, over-ear of sporthoofdtelefoons. Met spraakassistent, zweetbestendig, waterbestendig, met hartslagmeting... Er zijn zo giga veel opties dat je sowieso een model zult vinden dat helemaal past bij jouw budget en levensstijl.

Van één ding kan je zeker zijn: dankzij de technologie en typische sound van dit merk geniet je van een ongeëvenaarde muziekervaring. Bovendien heeft ook het design de nodige aandacht gekregen; het is niet alleen ergonomisch en licht maar ook heel mooi om naar te kijken. Niet alleen verwennerij voor je oren, maar ook voor je ogen.

Draagbare luidsprekers: het beste geluid voor jezelf en voor je vrienden

Natuurlijk wil je overal en altijd genieten van je favoriete bands of de nieuwste podcasts. Dankzij de connect-app neem je jouw muziek gewoon overal mee naartoe. De draagbare luidsprekers hebben een batterij die lang meegaat en weergaloze geluidskwaliteit. Sommige modellen zijn zelfs waterbestendig. Ideaal als je een dagje naar het strand trekt of je muziek wilt meenemen onder de douche.

Feestje in het vooruitzicht? Laat dan een draadloze box aanrukken. Er zijn allerlei partyluidsprekers voor een onvergetelijke avond, mét lichteffect. Klaar om indruk te maken en je mooiste dansmoves te tonen?

Thuisbioscoop: laat de hapjes maar aanrukken

Soms wil je tussen de drukke dagen door even een lekker avondje thuis hangen. Klinkt een avondje bingewatchen of film kijken je als muziek in de oren? Dan wil je natuurlijk van optimaal beeld én geluid genieten. 

JBL biedt je alles wat je nodig hebt om zelf je thuisbioscoop in te richten. Ook daarvoor heeft het merk draadloze speakers met een verbluffend design en kraakhelder geluid. Je wordt omringd met klanken van topkwaliteit, alsof je midden in de wereld van de film zit.

Het zuivere, realistische geluid is het resultaat van tientallen jaren akoestisch onderzoek en ontwikkeling. En daar mogen wij nu thuis van meegenieten.