Filter1

Jeffery West
Catalogus

62 artikelen weergegeven

Op zestienjarige leeftijd kregen de twee boezemvrienden Mark Jeffery en Guy West het idee om schoenen te verkopen. Dit lijkt misschien in eerste instantie een vreemde keus voor zo'n jonge knapen, maar als u weet dat ze beiden opgroeiden in Northampton, het Britse Mekka van de schoen- en leerindustrie, is het al meteen minder vreemd. Ze startten op kleine schaal door het overnemen van de afgekeurde modellen uit de schoenenfabriek van Jeffery's vader, deze aan te passen en dan te verkopen op de lokale markten. Na de dood van Jeffery's vader besloten ze een serieuze stap vooruit te zetten. In 1987 was het bedrijf Jeffery West een feit.

Jeffery West: Pure Britse klasse!

Laat ons wel meteen even eerlijk zijn. Voor een klassieke Britse schoen moet u niet bij Jeffery West zijn. Dit bedrijf staat er op om een unieke draai te geven aan de Britse stijl. Maar twijfel niet, deze schoenen stralen pure klasse uit. Bent u iemand die graag stijlvol voor de dag komt op kantoor of op feestjes? Dan bent u bij de herenschoenen van Jeffery West zeker wel aan het juiste adres! Ontdek de veterschoenen van oerdegelijke Britse makelij. Of verkiest u eerder comfortabele instappers? Jeffery West heeft voor iedere man wel iets in huis. Twijfel dus niet langer, en voeg deze stijlvolle schoen toe aan uw collectie!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.