Catalogus van Jottum

Merk
Prijs
34
34
230
230

47 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
SARANSK - Cocktailjurk - blue dark navy TRIC SAYAMA - Jerseyjurk - multicolour CARDIGAN KITAMI - Vest - powder pink SANMING - Cocktailjurk - blue/dark navy CARDIGAN KYOTO - Vest - poudre pink SALDANA - Cocktailjurk - dark blue navy Jerseyjurk - primrose pink SEBERG - Cocktailjurk - multicolour KALUGA - Vest - silver Korte jurk - multicolour Korte jurk - primrose pink Cocktailjurk - primrose pink KITWE - Vest - white KNEF - Vest - blue dark navy Vest - bright candy pink Cocktailjurk - multicolour DRESS SULLANA - Cocktailjurk - poudre pink SIMS - Cocktailjurk - offwhite KITWE - Vest - blue dark navy SHAW - Cocktailjurk - offwhite Cocktailjurk - deep lake green KENRICK - Vest - morning glory KITWE - Vest - offwhite

Jottum is er in geslaagd een nieuwe dimensie toe te voegen aan kindermode. Voor veel modehuizen is kindermode vaak het laatste waar aandacht aan wordt besteed. Niet zo bij het Nederlandse Jottum. Dat richt zich dan ook uitsluitend op fashion voor kinderen. Jottum is het geesteskindje van de Nederlandse ontwerpster Anky Groothof. Zij werkte lange tijd in de wereld van opera en theather. Die invloed is tot op vandaag terug te vinden in de collecties van het label. Maar haar liefde voor het ontwerpen van kindermode zorgde er uiteindelijk mee voor dat zij haar droom kon verwezenlijken. Elke nieuwe collectie is dan ook een nieuwe droom die werkelijkheid wordt. Jottum ontwerpt kinderkledij voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo schenkt het merk bijzondere aandacht aan speciale babykleding. Anky Groothof is er namelijk van overtuigd dat goede smaak reeds begint van in de wieg. En wie zijn wij om haar ongelijk te geven? Jottum speelt werkelijk met kleuren. Wit neemt een prominente plaats in binnen de collectie van het Jottum. De hagelwitte zomerjurk, cocktailjurk en het witte casual overhemd kennen gretig afname. De klassieke touch die Jottum haar kledij meegeeft is een restant uit de theaterwereld. Het geeft de kinderkledij een natuurlijke chic. Uw kinderen gaan met deze kleding voortaan stijlvol door het leven. Jottum speelt op een creatieve manier met kleur en vorm. Niet enkel de klassieke kleuren worden vaak gebruikt in de collectie. Vooral voor de collectie accessoires kiest het net iets fellere kleuren. Jottum staat voor stijl en klasse en het label straalt dat ook uit in al zijn facetten. Met een galajurk van Jottum is uw kind ongetwijfeld de prinses van de avond.

Jottum richt zich exclusief op kindermode Mode is niet iets waar volwassenen

het alleenrecht op hebben. Die boodschap hebben ze bij Jottum helemaal begrepen. Het richt zich specifiek op kinderen. De ontwerpen zijn gemaakt op maat van de wensen en behoeften van de doelgroep. Sla nu uw slag bij Zalando.be. Wij bieden u een ruime collectie van Jottum aan, en dit aan bijzonder scherpe prijzen. Bestellen doet u simpel en in het grootste gemak met enkele muisklikken. Veel plezier met het shoppen op Zalando.be.