Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Zalando gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.Ik ga akkoord.

Catalogus van Jottum

53 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
KREDIR - Vest - blue dark navy TRIC SAYAMA - Jerseyjurk - multicolour KALUGA - Vest - silver KEATS - Vest - jester red Cocktailjurk - primrose pink DRESS SARATOV - Cocktailjurk - white CARDIGAN KHIMKI - Vest - offwhite DRESS SIRJAN - Cocktailjurk - offwhite CARDIGAN KYOTO - Vest - offwhite BAG VOLOS - Schoudertas - off white DRESS SHIMILA - Cocktailjurk - offwhite DRESS SALZBURG - Cocktailjurk - offwhite CARDIGAN KARIYA - Vest - white DRESS SHIMLA - Cocktailjurk - poudre pink DRESS SHIRAZ - Cocktailjurk - offwhite CARDIGAN KURE - Vest - offwhite CARDIGAN KYOTO - Vest - poudre pink BAG VIGGO - Schoudertas - off white DIV QINZI - Hair Styling Accessory - off white DRESS SULLANA - Cocktailjurk - poudre pink JACKET BALLY - Mantel - offwhite CARDIGAN KOBE - Vest - white BAG VALERO - Schoudertas - blue dark navy CARDIGAN KOBE - Vest - offwhite DRESS SALTA - Cocktailjurk - offwhite JACKET BELLARY - Mantel - poudre pink DRESS SIVAS - Cocktailjurk - blue dark navy CARDIGAN KANDY - Vest - white DRESS SAMARA - Cocktailjurk - offwhite

Jottum is er in geslaagd een nieuwe dimensie toe te voegen aan kindermode. Voor veel modehuizen is kindermode vaak het laatste waar aandacht aan wordt besteed. Niet zo bij het Nederlandse Jottum. Dat richt zich dan ook uitsluitend op fashion voor kinderen. Jottum is het geesteskindje van de Nederlandse ontwerpster Anky Groothof. Zij werkte lange tijd in de wereld van opera en theather. Die invloed is tot op vandaag terug te vinden in de collecties van het label. Maar haar liefde voor het ontwerpen van kindermode zorgde er uiteindelijk mee voor dat zij haar droom kon verwezenlijken. Elke nieuwe collectie is dan ook een nieuwe droom die werkelijkheid wordt. Jottum ontwerpt kinderkledij voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo schenkt het merk bijzondere aandacht aan speciale babykleding. Anky Groothof is er namelijk van overtuigd dat goede smaak reeds begint van in de wieg. En wie zijn wij om haar ongelijk te geven? Jottum speelt werkelijk met kleuren. Wit neemt een prominente plaats in binnen de collectie van het Jottum. De hagelwitte zomerjurk, cocktailjurk en het witte casual overhemd kennen gretig afname. De klassieke touch die Jottum haar kledij meegeeft is een restant uit de theaterwereld. Het geeft de kinderkledij een natuurlijke chic. Uw kinderen gaan met deze kleding voortaan stijlvol door het leven. Jottum speelt op een creatieve manier met kleur en vorm. Niet enkel de klassieke kleuren worden vaak gebruikt in de collectie. Vooral voor de collectie accessoires kiest het net iets fellere kleuren. Jottum staat voor stijl en klasse en het label straalt dat ook uit in al zijn facetten. Met een galajurk van Jottum is uw kind ongetwijfeld de prinses van de avond.

Jottum richt zich exclusief op kindermode Mode is niet iets waar volwassenen

het alleenrecht op hebben. Die boodschap hebben ze bij Jottum helemaal begrepen. Het richt zich specifiek op kinderen. De ontwerpen zijn gemaakt op maat van de wensen en behoeften van de doelgroep. Sla nu uw slag bij Zalando.be. Wij bieden u een ruime collectie van Jottum aan, en dit aan bijzonder scherpe prijzen. Bestellen doet u simpel en in het grootste gemak met enkele muisklikken. Veel plezier met het shoppen op Zalando.be.