Catalogus van Kamik

Filter (1)

46 artikelen weergegeven

Kamik is van Scandinavische oorsprong en bestaat al meer dan 100 jaar. Het Scandinavische bedrijf begrijpt dat het belangrijk is om een bescherming te hebben in de meest extreme omstandigheden dat comfortabel is, maar ook een betrouwbare bescherming kan bieden. In de collectie van Kamik is er een assortiment terug te vinden voor mannen en vrouwen, maar de kinderen worden ook niet vergeten. Kamik heeft dan ook gezorgd voor een complete schoenen- en kledingcollectie voor iedereen. Om zeker te doen aan de eisen en om de juiste kwaliteit te kunnen aanbieden, kan u Kamik dan ook vinden waar de zware omstandigheden te vinden zijn.

Een comfortabele outdoor ervaring met Kamik

Op koude en heldere winterdagen, met sneeuw of zonder sneeuw, ijzel of geen ijzel kan u danzij de kleding van Kamik voor honderd procent genieten van wat de natuur u te bieden heeft. In het assortiment zijn er sandalen, rubber laarzen en wandelschoenen te vinden, waardoor er dankzij de veelzijdigheid van de collectie er voor ieder wat wils is. Het materiaal dat wordt gebruikt bij Kamik is zodanig verwerkt dat ze slijtage tegen gaan, maar ook dat ze tegen water en vuil kunnen. Kamik garandeerd u honderd procent dat er steeds een maximaal comfort is, maar toch dat uw voeten beschermt zijn tegen de grillen van de natuur. De liefhebbers van het buitenleven zullen zich zeker vermaken dankzij de nieuwste collectie van Kamik en wees er zeker van dat een Kamik levenslang meegaat!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.