Filter1

1,519 artikelen weergegeven

Toonaangevende fashion van KARL LAGERFELD

Het is geen geheim dat het modehuis KARL LAGERFELD al jarenlang vooraanstaand is in de fashionwereld. Creatief, uniek en toonaangevend in deze items wil jij worden gezien. Daarom kun je bij Zalando terecht voor een uitgebreide collectie.

Hier vind je de nieuwste items, die steeds weer met de seizoenen meegaan. Dames, heren en kinderen scoren hier dé eyecatchers voor de collectie. Want wie KARL LAGERFELD draagt, is niet bang om zichzelf te laten zien. En zo zien we het graag.

De looks in de collecties draaien mee met het hoogste niveau van de modewereld. Voel je alsof je in je eigen catwalkshow loopt. Elke keer opnieuw.

Van top tot teen gehuld in ware klasse

Met kledingstukken van KARL LAGERFELD ga je voor een outfit van een hoogwaardige uitstraling. Shirts, overhemden, jurken en sweaters, niets doet onder aan jouw modewensen.

Op zoek naar bijzondere accessoires? Van tassen tot sjaals, van schoenen tot portemonnees, je hoeft niet verder te zoeken. De items complimenteren elkaar als geen ander. Zo vormen comfortabele sneakers en een elegante handtas van KARL LAGERFELD dé finishing touch bij jouw stylish outfit. Combineren mag!

Niet alleen de looks, maar ook de uitmuntende kwaliteit maakt dat je gehuld gaat in ware klasse. Materialen als sterk, zacht katoen en stevig leer vormen de basis in de collecties. Deze items gaan lang met je mee. Altijd aan je zijde, op elk moment van de dag.

Een grootse look met subtiele details

Naast de catwalkwaardige uitstraling, passen de kledingstukken en accessoires van KARL LAGERFELD ook bij het modebeeld van de straat. De designs zijn stoer en strak. En dat wordt gezien!

Hoewel de ontwerpen op het eerste gezicht misschien basic lijken, trekken ze juist echt de aandacht. Daar ligt de ultieme kracht van KARL LAGERFELD, zelfs met simpele fittings en eenvoudige kleuren als zwart of wit weet je met deze items een statement te maken.

Het zijn vaak de subtiele details die jouw look groots maken. Studs, pailletten, prints en metallic afwerkingen, ze laten je stralen als nooit tevoren.