Kleding

Populaire filters
193 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Glamorous is een succesvol Nederlands modemerk dat sinds enkele jaren hard aan de weg timmert. Glamorous kleding is fris, hip en bedoeld voor jonge en onafhankelijke vrouwen. Fashionista Lieke van Lexmond is al enige tijd het gezicht van Glamorous en zij past perfect bij de stijl van dit merk voor vrouwen. In de uitgebreide collectie Glamorous kleding vind je voor iedere gelegenheid de perfecte outfit, het is dan ook geen wonder dat naast Lieke menig BN'er in Glamorous kleding verschijnt. Stylist van de sterren Danie Bles is ook groot fan van de collectie Glamorous kleding en de kleding van dit Nederlandse merk komt dan ook in menig tv-show voorbij! Naast kleding vind je ook schoenen en accessoires in de collectie van Glamorous: je kunt eindeloos combineren met alle items uit de Glamorous-collectie. Sinds kort kunnen ook kinderen en heren hun hart ophalen bij de speciaal voor hen ontwikkelde kledinglijnen van Glamorous!

"Iedere Nederlandse fashionista moet minstens één item uit de collectie van dit 'merk van eigen bodem' in haar garderobe hebben!"

In de uitgebreide collectie Glamorous kleding vind je onder andere broeken en jumpsuits die voldoen aan de laatste modetrends. Of ben je op zoek naar het perfecte jurkje voor een exclusief feestje? Die vind je zeker in de collectie Glamorous kleding! De bijzondere jasjes uit de collectie Glamorous kleding zijn vooral erg populair onder de BN'ers: met een jasje van Glamorous steelt iedereen de show. Alle items uit de collectie Glamorous kleding voldoen aan de laatste modetrends en hebben de perfecte pasvorm voor de Nederlandse vrouw. Iedere Nederlandse fashionista moet minstens één item uit de collectie van dit 'merk van eigen bodem' in haar garderobe hebben: voeg glamour toe aan uw kledingkast met een mooi kledingstuk uit de collectie Glamorous kleding!

Je persoonlijke klantenservice

Op zalando.be hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Nooit meer die te drukke winkels in. Bestel gemakkelijk al je kleding, schoenen en meer bij zalando.be!