Kleding

Populaire filters
595 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Dameskleding van Morgan

Morgan is een attitude, een zekere manier van zijn die je uitstraalt in de keuzes van kleding die voor je spreekt. Van skinny jeans en sexy tops, tot de perfecte werkoutfit in elegante pantalons, of classy jurk, het Franse label Morgan is een allround match voor de moderne vrouw die de perfect balans tussen tijdloze glamour en trend weet te vinden.

Morgan’s muze, dat ben jij

Kant is uiteraard de ultieme verleider en vindt in de dameskleding van Morgan de weg naar elegante jurken en tops, maar ook ragfijne gebreide vestjes. Zachte chiffon in semi-transparante blouses en jurken met prachtige bloemenprints accentueren de verfijnde lijn van Morgan dameskleding. De Morgan vrouw mag ook casual gekleed gaan, maar dan wel casual met een vleugje verleiding. Zelfs in de meest nonchalante combinaties heeft Morgan een magische allure. Contrasten die het beeld compleet maken zijn rockreferenties in glanzende gecoate jeans, metallic stoffen en imitatieleren details in tops en rokken. Heldere kleuraccenten komen verrassend uit de hoek in bijvoorbeeld electric blue en mosterdgeel en grafische prints.

Charisma en Franse klasse in dameskleding van Morgan

Een merk dat vrouwelijkheid onmiskenbaar op een voetstuk plaatst, biedt de jurk een prominente plek. In de collectie dameskleding van Morgan vind je charismatische exemplaren als kokette cocktailjurken met een elegante lengte net over de knie, naast frivole zomerjurkjes in speelse korte lengtes met knallende prints. Zacht, comfortabel en nonchalant sexy zijn de jersey-jurkjes, die zitten als gegoten. De Morgan stijl is sterk, uitgesproken en stoutmoedig. Ben je een vrouw met karakter, die er niet voor schroomt zich te laten zien, dan is Morgan voor jou.