Filter1

404 artikelen weergegeven

Knowledge Cotton Apparel, voor alles van katoen

De revolutie begint bij Knowledge Cotton Apparel. Dit bijzondere bedrijf heeft van begin af aan oog gehad voor alle kanten van katoen. Een modern minimalistische stijlvisie gaat samen met de fijnste materialen. Fairtrade biologisch en gerecycleerd katoen worden gecombineerd met stretchmaterialen gemaakt van gerecycleerd plastic. Denim wordt gewassen zonder chemicaliën en al het gebruikte water wordt gezuiverd. Kennis is mode, met de mooiste basics van uitzonderlijke kwaliteit, en Knowledge Cotton Apparel heeft het allemaal in huis. Zie het logo - een uil - als een embleem van wijsheid.

Van boxershorts tot beanies met Knowledge Cotton Apparel

Je hoeft geen sixpack te hebben om er een van Knowledge Cotton Apparel in je ondergoedlade te leggen. Waarom zou je verder zoeken als je hier de perfecte boxershorts in ruime bundels bij elkaar vindt? Je favoriete model katoenen T-shirt komt in verschillende kleuren voor een fijne basis in je garderobe, en effen overhemden hebben een opvallend moderne snit. Casual of met maokraag, eenvoud bedriegt, want dit is stijl pur sang. Voor een meer frivole noot zijn er originele prints. Knowledge Cotton Apparel trekt absoluut de aandacht, maar schreeuwt er nooit om. Draag navy blauwe poloshirts bij donkere denim of laat je blouse los over je broek hangen. Je look is hoe dan ook af.

Minder is meer met Knowledge Cotton Apparel

De heerlijke hoodies van Knowledge Cotton Apparel zijn min of meer verplichte kost als een beetje lui comfort je lief is. Tanktops over kaki shorts betekent startklaar voor een zomerse dag. Toch een frissere bries dan gedacht, dan trek je er gewoon een overhemd overheen. Laat je knopen open voor een zichtbaar kleurcontrast. In chino's kom je overal, helemaal als je er het juiste overhemd bij kiest. Een korter model is altijd een goede optie voor een beetje variatie. Esthetiek en ethiek gaan perfect samen in een mix van Scandinavische stijl en een moderne urban vibe.