Filter1

16 artikelen weergegeven

K.O.I. Kings of Indigo, dat is de ideale combinatie tussen duurzaamheid en fashionability. Dit Nederlands merk focust op beide aspecten en draagt daardoor haar steentje bij aan een meer ecologische maatschappij. Blogster Naomi gaat voor die extra green mile en vertelt je onderaan waarom ze gek is op K.O.I. Kings of Indigo. Razend benieuwd? Lees hier meer.

Innovatief en duurzaam met Kings Of Indigo

Kings Of Indigo is een pionier op het gebied van duurzame mode. Dit merk werd opgericht door Tony Tonnaer met als doel een verantwoord modemerk op te starten. Het merk werd in eerste instantie razend populair dankzij haar jeans collecties, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een allround modelabel.

Het merk werkt er continu aan om zichzelf te vernieuwen en om zo goed mogelijk om te gaan met onze planeet en de mensen. Zo maakt het merk bijvoorbeeld veelal gebruik van biologisch katoen, waarbij er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen tijdens het produceren. Ook duurzaam geproduceerd linnen en Tencel komen veelal voor in de collecties van het merk.

Naast duurzaam kenmerkt de kleding van Kings Of Indigo zich ook door kwaliteit. Bij dit merk kies je voor mooie materialen die lang mooi blijven en dus ook lang mee gaan. Waarom zou je je kleding ieder seizoen moeten vervangen als je ook kunt kiezen uit fijne, tijdloze items die seizoen na seizoen kunnen?

Mode met een flinke dosis comfort

Kings Of Indigo liet zich inspireren door de Amerikaanse denim cultuur, voorzien van een vleugje Japanse invloeden. Inmiddels is het merk veel meer dan een denim merk en ben je bij dit label ook aan het juiste adres voor fijne truien, minimalistische T-shirts, stoere jassen en vrouwelijke jurken.

Naast het feit dat jij natuurlijk goed gekleed voor de dag wilt komen, moet jouw kleding daarnaast vooral ook comfortabel zitten. Jij zit veel beter in je vel wanneer jouw kleding ook goed zit. De items van Kings Of Indigo kenmerken zich door comfortabele pasvormen en fijne materialen. Voel je zelfverzekerd en op je gemak, zodat jij alles aan kan.

Creëer jouw unieke look

Wat jouw stijl ook is, de Kings Of Indigo items zijn gemakkelijk te combineren, zodat jij jouw eigen look creëert. Ga bijvoorbeeld voor een stoere jeans en draag met een grofgebreide trui of een mooie blouse. Stijl af met sportschoenen voor een casual touch, of combineer met stijlvoller schoeisel en maak jouw outfit office proof.

De mooiste items van Kings Of Indigo shop je gemakkelijk online. Kies jouw favorieten en geef jouw kledingcollectie een upgrade.