Hoe loop je er lekker warm bij maar hoef je toch niet in te boeten aan elegantie? Een lange damesjas is het antwoord op je vraag. Onze lange damesjassen promo werden allemaal uitgekozen met twee belangrijke criteria in het achterhoofd: esthetiek en comfort. Een lange damesjas valt tot halfverwege het bovenbeen of daaronder. Dat zorgt voor een extra warme omhulling die vooral bij koud en winderig weer, maar ook bij nat weer extra bescherming biedt. Een mooie mantel straalt daarnaast ook een tijdloze klasse uit. Ze doet ons terugdenken aan vroegere tijden waarbij dit soort mantels, zeker voor vrouwen uit de betere kringen, de norm waren. Zalando heeft lange damesjassen, mantels en parka's voor elk seizoen en voor iedere vrouw.

Omhuld in stijl en warmte met een lange damesjas

Of je nu kiest voor kleur of juist neutraal zwart, voor romantische details of minimalistisch strak, bij Zalando hebben we jouw perfecte jas klaar liggen. Mantels van mint&berry, een gewatteerde jas van Vero Moda of trenchcoat van Esprit Collection, bij ons vind je ze allemaal in een makkelijk overzicht. Je hebt enkel te kiezen. Zowel voor lange damesjassen met kap als met opstaande kraag geven wij zoveel mogelijk opties. Tussen de verschillende modieuze accenten zie je knopen, houtje-touwtjes of diagonale ritsen. Qua materiaal is er keuze voor waterdichte materialen of juist extra warme wol. En wat hebben ze allemaal gemeen? Hun aandacht voor een pasvorm die je lengte benadrukt en je figuur prachtig doet uitkomen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.