Laptoptassen

Populaire filters
996 artikelen weergegeven

Laptoptassen, bescherm je werkpaard met stijl

Mobiel werken is voor heel wat mensen de normaalste zaak van de wereld geworden. Dit betekent vaak dat je laptop je overal volgt. Het is dus belangrijk om dit werkpaard en zijn bijhorende accessoires zo goed mogelijk te beschermen.

Het maakt geen verschil of je van de keuken naar je homeoffice op de zolder klimt of de trein op moet om een klant te bezoeken. Op zalando.be vind je zeker een degelijke laptoptas die precies aan jouw vereisten voldoet. En dat die tas er fraai uitziet en perfect bij je look past, is natuurlijk meer dan meegenomen.

Onze webshop telt honderden stijlvolle en robuuste modellen laptoptassen van fabrikanten die gespecialiseerd zijn in reisartikelen en topdesigners in de meest diverse uitvoeringen, materialen en stijlen. Deze handige tips helpen je zeker bij je keuze.

Harde bolster met een zachte pit

Let erop dat je tas zo gemaakt is dat je laptop geen schokken en zo weinig mogelijk druk opvangt en niet bekrast wordt. Een zachte binnenlaag en een harde buitenkant, dat is wat je zoekt. Indien je vaak te voet of met de fiets op pad gaat is een waterdicht rugzakmodel een goed idee.

Gebruik je jouw tas voor de unief of voor het werk? Neem je enkel je laptop en de nodige accessoires mee? Of heb je ook opbergruimte nodig voor studieboeken, catalogussen, productstalen en misschien wel je sportgear of kleren voor de volgende dag?

De antwoorden op deze vragen maken het zeker makkelijker om te kiezen tussen een rugzak met een laptopvak, een handtas of een aktetas. Vaak hebben deze laatste twee laptoptassen naast een korte greep ook een schouderband. Zo kan je ze in de hand en op de schouder dragen.

Let op de afmetingen

Om schokken te vermijden is het belangrijk dat je laptop precies in zijn vak past. Hij mag ook niet te strak zitten. Vergelijk dus zeker de afmetingen van je laptop (meet het scherm van je laptop!) met die van je tas.

Functionaliteit gaat perfect samen met een puike look. Kleine details in de afwerking zoals de kleur van de bestikking, de greep of de sluiting geven vaak een leuke en trendy twist aan de tijdloze aktetasmodellen van echt leer in het klassieke kleurengamma van bruin en zwart.

Ga je voor kunststoffen of imitatieleer? Kies voor bonte kleuren zoals blauw, oranje en geel of bloemen- en geometrische prints. Nostalgie naar de jaren 80? Dan ben je ongetwijfeld weg van onze harde koffermodellen.