Filter1

Longchamp
Catalogus

1 artikelen weergegeven

De Parijse charme van Longchamps zonnebrillen

Perfectie, design en kwaliteit. Dat is wat Longchamp vanaf het begin nastreeft en wat we keer op keer in creaties terugzien. Dit merk brengt vakmanschap, creativiteit en Franse elegantie samen.

Een familiebedrijf en ware liefde voor het milieu

Longchamps beleid van duurzame ontwikkeling is indrukwekkend. Het is geïnspireerd op een cultuur van vakmanschap, liefde voor mooie materialen en respect voor elkaars werk. De nadruk ligt op het creëren van duurzame producten: de gelukkige eigenaren kunnen zich voorbereiden op eindeloos plezier. Is er tóch iets kapot? De reparatieservice geeft producten graag een tweede leven. Jij blij, Moeder Natuur blij.

Loyaliteit vormt de kern van de relatie met leveranciers, die (net als het merk zelf trouwens) familiebedrijven zijn. Vele werken al decennialang samen, waardoor iedereen profiteert van wederzijds vertrouwen, consistentie in productie en een duurzame productkwaliteit. Daarnaast wordt constant gewerkt aan het verbeteren van het afvalverwerkingsproces, het gebruik van duurzame verpakkingen en milieuvriendelijker transport.

Nonchalante savoir-faire met een vleugje statement

Elk ontwerp in de uitgebreide zonnebrillencollectie bevat een subtiele Franse elegantie. De exclusieve stijl is een perfecte keuze voor een zelfverzekerde en vrouwelijke look. Of je nu kiest voor een klassiek slank montuur of een opvallende variant met doorlopende glazen, jouw favoriet maakt op zijn eigen manier indruk.

Op elke bril vind je het karakteristieke logo. Waarom een galopperend renpaard? Longchamp was een Parijse renbaan met uitzicht op een molen, waar oprichter Jean Cassegrain (‘breek graan’) regelmatig langs kwam. Het logo is een knipoog naar de graanmolen en staat inmiddels voor vrijheid en creativiteit. Een nieuwe zonnebril betekent een nieuwe kijk op het leven.

Zo stijl je je zonnebril voor een ‘femme fatale’-vibe

Longchamps zonnebrillen zijn niet alleen een goede manier om je ogen te beschermen, maar ook het ultieme modeaccessoire. Bij ‘rebels’ denk je al snel aan de iconische pilotenbril. De prominente dubbele neusbruggen en druppelvormige glazen geven je outfit onmiddellijk karakter. Op zoek een extra dosis je-ne-sais-quoi? Ga voor grote, zwarte glazen of een vintage cat-eye.

Een zonnebril kun je op twee manieren stijlen: als modieus accent of op een totaal gewaagde outfit. Een basic T-shirt met een hippe blikvanger erboven zegt ‘zo cool stap ik elke dag m'n bed uit’. Mooi meegenomen: geen wallen meer te zien. Ga je er liever helemaal voor? Met álles in tijgerprint of álles knalgroen (en dan bedoelen we dus echt alles) is er maar één middelpunt: jij.