accountaccountbagbagzalando logomenu

Help & Klantendienst

Gratis verzending en retour

Veilige betaling

 • Noor
 • Carolina
 • Anna
 • Elke
 • Unieke bloggers, unieke plekken. We nodigden de vier winnaars van de Zalando Blogger Awards uit naar ons hoofdkwartier in Berlijn voor een exclusieve fotosessie. Wij wilden ze een onvergetelijke ervaring bieden - kijk hier hoe de bloggers deze creatieve stad hebben ervaren.

  Bekijk Astrid's Berlijnse avonturen

  Ontdek samen met Astrid welke locatie we voor haar in petto hebben. Een plek waar inspiratie, natuur en cozyness samenkomen. Een veelzijdige omgeving, net als Astrid's stijl: elegant, trendy en casual chic. Mijn stijladvies? Wees jezelf en ga voor een eigen stijl. Volg geen trends omdat die 'in' zijn. Zolang je je goed voelt met wat je draagt, zie je er sowieso fantastisch uit.

  Een vleugje elegantie

  Astrid Vansteenbrugge begon te bloggen in de zomer van 2014. Timeless Elegance startte als inspiratiebron voor modeliefhebbers, maar al gauw ging Astrid een stapje verder en werd het een lifestyleblog. Naast mode deelt Astrid nu ook haar fascinatie voor sport, beauty en reizen. Timeless Elegance: een plek die overloopt van elegante outfits, advies, weetjes en fun facts.

  Bekijk Astrid's outfits

  Deze dag in Berlijn was echt een onvergetelijke ervaring - een superteam en een fantastische fotolocatie. Berlijn lijkt druk maar toch heerst er een relaxte sfeer. Berlijners zijn chill en easy - dat zie je ook in hun stijl: persoonlijk, punk, Scandinavische invloeden. Niet echt mijn ding maar hier ziet iedereen er fantastisch uit.


  Mijn sound van Berlijn

  Een veelzijdige mix. Net als Berlijn pin ik me niet graag vast op een specifieke stijl.

  Blumencafe
  Schönhauser Allee 127a, 10437 Berlin

  Het Blumencafe bevindt zich in een van de hipste buurten van Berlijn, Prenzlauer Berg. Een buurt die synoniem staat voor stijl en het Blumencafe is daar geen uitzondering op. Niet enkel cafe, maar ook bloemenwinkel en thuis voor 2 papegaaien en een kat. Natuur te over dus, inspiratie alom en een comfy feeling: een veelzijdige setting voor Astrid's veelzijdige stijl. "Een prachtige plek. Bloemen overal, het voelde als thuiskomen."

  Trendy, elegant en casual chic - ik pin me niet graag vast op een specifieke stijl, maar wissel graag af. Ik kleed me naar gelegenheid en gevoel - maar altijd met een vleugje elegantie. Een leren broek met booties combineer ik met een ultravrouwelijk bloesje of fijne juwelen. Stukken van Alberto Zago, River Island, Oxitaly, Topshop en Aldo nemen dan ook veel plaats in mijn kleerkast.