Populaire filters
552 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De schoenen van Lumberjack zijn gemaakt voor mannen, vrouwen en kinderen die zich dag na dag goed willen voelen in hun vel en in hun schoenen. Comfort en dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7, voor Lumberjack is dit hun stokpaardje en het merk is ook zeer goed gekend hiervoor. Wie een schoen van dit merk ziet weet meteen dat men bij het dragen van deze schoenen echt een gevoel van gemak zal ervaren. De materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat men meteen de luxe voelt.

Lumberjack kent geen grenzen

De schoenen van Lumberjack zijn gemaakt om iedereen te plezieren. Hiermee bedoelt men dat zowel de veeleisende vrouw als de sportieve man of het spelende kind met veel plezier zijn schoenen zal aantrekken. Geen pijnlijke voeten meer, geen blaren omdat de schoenvorm niet perfect is. Enkel voeten die zich verwend en geapprecieerd voelen. De toffe stijl van de schoenen zorgt er keer op keer voor dat het merk zijn trouwe klanten en ook de nieuwe klanten verwent. Trendy kleuren en leuke trends zijn noodzakelijk om keer op keer origineel uit de hoek te kunnen komen. Mensen die nog nooit een Lumberjack schoen gedragen hebben moeten dit dus beslist eens doen. U zal meteen overtuigd zijn en geen enkele andere schoen meer willen. Bovendien is er nog een groot voordeel aan dit schoenenmerk: de prijzen zijn betaalbaar. Een kenmerk die uiteraard niet onbelangrijk is in deze woelige tijden.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.