Populaire filters

M Missoni

M Missoni is breiwerk van de hoogste orde. De Italiaanse Missoni familie wist op basis van delicate breitechnieken en intrigerende patronen een eigenzinnig mode-imperium op te bouwen. Een combinatie van herkenbare stijlelementen, hoogwaardige technologie en Italiaans modebloed creëren uitzonderlijke items. Alles wordt naar Italiaanse traditie en volgens goed M Missoni gebruik vakkundig vervaardigd. Niemand laat een steekje vallen.

M Missoni voor magisch breiwerk en de mooiste accessoires

De M van Missoni staat voor een vrije geest en een frisse blik. M Missoni is boven alles kleurrijk, werpt een frisse blik op mode en combineert casual chique moeiteloos met een moderne, coole stijl. Prachtige plissé, multicolour maxi-jurken tot maagdelijke witte korte jurken met complexe ingebreide patronen zijn al een outfit op zich. Draag er dikke houten plateauzolen onder, of vette gympen. Je hebt vrij spel. Draag mouwloze tops met intrigerende kleuren in een verfijnd regenboogverloop op nonchalante jeans en een paar simpele sandalen in het beste leer. Gebreide jurken draag je een seizoen door als je deze combineert met lagen en laarzen.

Op je mooist met mode van M Missoni

De zigzagpatronen zijn een iconisch kenmerk van de Missoni’s, net als de manier waarop kleuren worden gecombineerd. Completerende kleuren en ton-sur-ton in bijvoorbeeld grijs of roze, wordt afgewisseld met sterke contrasten. Dit zorgt voor een levendige mode. Patronen en palet worden ook vertaald naar grafische prints voor volmaakte tassen en accessoires. Van textielclutches tot leren shoppers, riemen en portemonnees, alles draagt de M Missoni signatuur. Oh en vergeet de heerlijke, lichte sjaals niet. Het maakt je zomer nog mooier.