Filter1

Marella
Catalogus

139 artikelen weergegeven

Stijlvol, mee met de tijd en een zuiderse tint: Marella is een Italiaanse collectie vrouwenkleding die ondertussen in gans Europa de weg naar de kledingkast van de vrouwen heeft gevonden. Met recht en rede, dit merk is immers heel compleet. Zowat alle mogelijke kledingstukken vindt u in deze collectie, voor jong en oud. De prima mogelijkheden om de verschillende stukken met elkaar te combineren, maken het alleen maar interessanter en uitdagender voor u. Marella is een merk voor vrouwen die comfortabel en tegelijk modieus tevoorschijn willen komen. Want, geef nu toe, waarom zou u zich als vrouw niet zo vrouwelijk mogelijk mogen kleden?

Marella, kleding voor vrouwen die het graag nog vrouwelijker willen

De collectie van Marella bestaat uit een groot aanbod schoenen zoals pumps, sandalen, ballerina's, enkellaarsjes, lage schoenen, laarzen en high heels. Alle schoenen hebben dat tikkeltje frivoliteit dat Italiaanse kleding kenmerkt. Maar vooral de kwaliteit van het leer is de belangrijkste eigenschap. Deze schoenencollectie bestaat bovendien uit kleurrijke patronen. Zo vindt u bij het aanbod van Marella mooie kastanjebruine laarzen of rode high heels, zoals u het maar wilt. Daarnaast vindt u ook jurken, shirts en tops, broeken, bloezen en tunieken, jassen, truien en vesten met dezelfde uitstekende kwaliteiten als de schoenen. Zo kunt u een grijze A-lijn rok prima combineren met één van de mooie vestjes. Aarzelt u niet en ontdekt u dat het zwoele Italië gewoon vlakbij, op Zalando te vinden is.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.