Filter1

1,259 artikelen weergegeven

Echte fashionista's hebben ongetwijfeld al gehoord van Michael Kors. Eigenzinnig briljant in elke vezel van zijn lichaam. Zo geschiedde het dat Kors in 1981 een eigen modelabel uit de grond kon stampen met als toepasselijke naam Michael Kors. Een bijzondere chique prêt-à-portercollectie die aansloeg in heel Europa. Maar zijn ambities reikten verder dan dit continent. Om een zo breed mogelijk publiek te kunnen bereiken, richtte hij in 2004 MICHAEL Michael Kors op. Deze collectie laat zich het best omschrijven als casual chic. Perfect draagbaar in het alledaagse leven, maar ook ideaal voor de chiquere aangelegenheden. Het maakt de collectie van MICHAEL Michael Kors bijzonder geliefd. Ook absolute wereldsterren, zoals Michelle Obama en Jenifer Lopez laten zich regelmatig fotograferen met kledij uit deze collectie. MICHAEL Michael Kors staat voor een totaalervaring die u absoluut eens moet ontdekken. Zo kan u in deze collectie ook terecht voor trendy accessoires en schoenen.

MICHAEL Michael Kors: Casual chic voor een leven in stijl

Dames kiezen uit een bijzonder ruime collectie dameskleding. Kies uit de collectie jurken, waarmee u steeds chic voor de dag komt. Geniet van vrouwelijk ogende cuts en verfijnde detailleringen, waarmee u feilloos al uw charmes uitspeelt. Stijlvol verschijnen op hippe feestjes, gaat zoveel makkelijker met de ruime collectie damesschoenen van MICHAEL Michael Kors. Kies uit klassieke pumps in verschillende prijsklassen. En voor de finishing touch moet u in de collectie accessoires zijn. Kies uit een aanbod handige tassen en portemonnees. Wat u ook zoekt, u vindt het vast en zeker in deze collectie op Zalando.be

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 30 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 490 80, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.