Kies voor een betere wereld met Natural World

Zowel stijlvol als verantwoord, met de schoenen van Natural World sla jij twee vliegen in een klap. Dit Spaanse merk zet zich in voor een betere wereld en creëert duurzame schoenen. Liefde voor de natuur is dan ook de drijfveer van dit label, dat uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen en natuurlijk rubber.

Het merk besteedt veel aandacht aan vernieuwende manieren van produceren, waarbij er geen schadelijke stoffen gebruikt worden. Zo heeft het merk haar eigen vulkanisatieproces ontwikkeld, waarbij er geen lijm nodig is. Met deze schoenen maak je dus niet alleen jouw outfit, maar ook de wereld een beetje beter.

Van sneakers tot stapschoenen, kies de perfecte schoen die bij jou past. Zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van het draagcomfort dat gepaard gaat met deze ecologische schoenen. Schoenen moeten immers lekker zitten, en met deze schoenen voel jij je de hele dag door comfortabel. De luchtige materialen geven jou de ventilatie die jij nodig hebt en de rubberen zool zorgt voor voldoende demping en grip tijdens lange dagen.

Een nonchalante look met Natural World

Jouw outfit begint met het kiezen van het perfecte paar schoenen. Met de schoenen van Natural World leg jij de juiste basis voor haast iedere outfit. Kies voor een zomers paar espadrilles op een warme dag, of ga voor een meer casual paar voor een nonchalante touch.

De Natural World schoenen kenmerken zich door een vleugje nonchalance. Van sportievere modellen tot minimalistische ballerina’s en van stoere schoenen tot zomerse espadrilles, dit merk staat altijd voor jou klaar. Less is more lijkt het credo van het merk te zijn, en bij dit label kies je dan ook voor eerlijk design met een subtiele look.

Deze schoenen staan altijd voor jou klaar

Van subtiele aardetinten tot vrolijke kleuren, kies het exemplaar dat bij jou past. Geef jouw schoenencollectie een upgrade en kies voor een schoen die jij eindeloos kan combineren. Bestel jouw favoriete paar Natural World’s nu gemakkelijk online.