Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Zalando gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.Ik ga akkoord.

Catalogus van Neff

Merk
Prijs
19
19
20
20

4 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Het lijkt een droom, maar het label Neff zag het licht écht onder de Californische zon. Shaun Neff groeide op tussen skaters, surfers en snowboarders. Hij maakte zelf T-shirts en verkocht die letterlijk vanuit zijn rugzak. Later groeide het idee om zich te focussen op headwear. Bekende profsporters konden zo zijn spullen dragen zonder dat ze problemen kregen met hun kledingsponsors. Topsporters vormen nog altijd het uithangbord van Neff. Denk aan beroemd basketballer Kevin Durant en aan snowboarder Scotty Lago, die een olympische medaille won. Maar ook supersterren als Snoop Dogg en Scarlett Johansson associëren zich maar wat graag met het label. Tegenwoordig is Neff marktleider en maken ze naast mutsen, caps, beanies en sjaals ook accessoires zoals horloges en zonnebrillen. Neff, dat zijn knallende kleuren, grappige prints en leuke, unieke ontwerpen. Het label staat voor originele fashion statements, met een laiback feel. We love the Californian way! Neff is er voor boys en girls die risico’s durven te nemen. Want als je altijd leeft volgens de regels, dan mis je alle fun! Shaun Neff omschrijft zijn merk trouwens als een kauwgomballenautomaat. De collectie is er een in alle smaken en kleuren, waarvan de hele wereld kan smullen.

"If you obey all the rules you miss all the fun"- Katharine Hepburn

Durf te laten zien wie je bent en kies een streetwear outfit die knalt. Pair je hippe pet met baggy jeans, een edgy sweater en stoere boots. Accessoires met studs en een sportief horloge maken je stijl nog unieker. Met flashy snowboots, een trendy skibroek en een Neff-beanie krijgen snowboarders vleugels. Of ben jij eerder het surfer-type? Met een cap, hippe zonnebril en aloha-zwembroek pak jij alle waves.