Populaire filters
25 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

New Rock begon met hun collectie in 1978 in Spanje en is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest succesvolle merken ter wereld. Veel stukken die men terugvindt in de collectie van New Rock zijn echte kunstwerken. De ontwerpers weten dan ook beter dan wie ook hoe ze een item moeten ontwerpen die interessant is en bovendien steeds verrassend. De stijl van New Rock is op zijn minst speciaal te noemen maar toch zijn er in de collectie ook een aantal pure klassiekers terug te vinden. Wanneer de schoenen opvallen, dan is het vooral door de dubbele zolen, de zware metalen gespen op de schoenen en de vlammen of schedels die afgebeeld staan op de ontwerpen.

New Rock kiest voor handmatig design

De meeste modellen van New Rock worden met de hand in mekaar geknutseld. Dit vooral omdat de ontwerpen dikwijls zo speciaal zijn dat het machinaal verwerken eigenlijk zo goed als onmogelijk wordt. Naast de trendy look en de originalteit kiest New rock ook voor het in stand houden van hun klantenbestand. Dit betekent dat een groot aantal items ook verkrijgbaar zijn in speciale, grote maten. Op die manier kunnen mensen uit de omgeving die bepaalde behoeften hebben of die mensen in hun omgeving hebben die op zoek zijn naar buitengewone schoenen ook perfect doorverwezen worden naar New Rock. Hun grote keuze in de verschillende collecties zorgt ervoor dat iedereen die een item van New Rock koopt ook daadwerkelijk tevreden is. Wie de collectie van New Rock ziet zal meteen opmerken dat de modellen zeer speciaal zijn. Zowel de platte schoenen als de bottines zijn uitzonderlijk aangekleed zodat de drager van deze schoenen zeker niet onopvallend zal kunnen passeren. Kies, net zoals vele voor u meteen uw favoriete paar op Zalando. Alvast veel plezier tijdens het shoppen!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.