accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending* en retour

Veilige betaling

NIKE AIR MAX

De meest iconische sneaker van Nike
Hip, hip, hoera voor Nike Air Max! Het sneakermodel blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. De Nike Air Max evolueerde van een waar symbool in de nineties tot een échte klassieker anno 2017. Iedereen heeft wel een paar Nike Air Max-schoenen in zijn of haar schoenenkast staan, want zeg nu zelf: deze sneaker is alomtegenwoordig. Lees hier meer over deze awesome sneaker en laat je verbazen.

Nike Air Max online shop

456 artikelen weergegeven
456 artikelen weergegeven

Meer over: Nike Air Max


Nike Air Max is een sportschoen die zijn drager stevig met de voeten op de grond zet terwijl deze op lucht loopt. De schoenen zitten als gegoten en volgen de vorm van de voeten nauwgezet. Het hele ontwerp van de Nike Air Max heeft maar één doel voor ogen en dat is de sporter een unieke ervaring te bieden. Wie deze schoenen gebruikt, zal dadelijk voelen hoe ze een positieve ervaring hebben op de prestaties. Maar ook aan het uiterlijk van de schoen is gewerkt. Opvallend, sober, kleurrijk of sober, Nike heeft voor elke loper wat wils. De kwaliteit en de basiseigenschappen van de schoen blijven natuurlijk onveranderd, maar het uiterlijk kan volledig naar eigen smaak gekozen worden.

De Air technologie die voor de Nike Air Max gebruikt wordt, kende zijn eerste toepassing in 1979. Ze werd echter pas bekend bij het grotere publiek in 1987, toen Nike met de Max Air loopschoen op de markt kwam. Ondertussen heeft Nike niet stilgestaan en is de technologie nog verder geperfectioneerd en is het originele model verder uitgebreid naar een gamma aan loopschoenen met de Air technologie. Wie op Nike Air Max loopt, loopt letterlijk op luchtkussens. Deze zorgen voor een lichtere impact op de gewrichten hetgeen slijtage hiervan voorkomt en de loper een comfortabelere loopervaring biedt.Een absolute must have voor iedere loper die intensief traint en dat op een aangename manier wil doen. Bij Zalando kunt u kiezen uit tal van modellen en uitvoeringen.