accountaccountbagbagzalando logomenu

Gratis klantendienst

gratis verzending en retour

veilige betaling

Nike Air Max

DE MEEST ICONISCHE SNEAKER VAN NIKE

Hip, hip, hoera voor Nike Air Max! Het sneakermodel blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. De Nike Air Max evolueerde van een waar symbool in de nineties tot een échte klassieker anno 2017. Iedereen heeft wel een paar Nike Air Max-schoenen in zijn of haar schoenenkast staan. Blogster Elien vertelt helemaal onderaan deze pagina over haar passie voor dit iconische model. Lees meer...

Nike Air Max online shop 292 artikelen

292 artikelen
292 artikelen

Nike Air Max 90 : BLOGGER INTERVIEW

Elien Migalski van de blog DOGSANDDRESSES.COM en haar band
met deze sneakers

Maart 2016

Ik draag al Nike Air Max sneakers since forever. Voor mij stralen de sneakers een zekere vorm van dualiteit uit. Ze zijn stoer, maar tegelijk ook heel vrouwelijk. De sneakers zijn een echte klassieker en zullen nog lang in het modebeeld blijven. Ik ga ze alvast met plezier blijven dragen!

Ik vind het vanzelfsprekend dat Nike Air Max uitgegroeid is tot zo een iconisch model. De sneakers zijn makkelijk combineerbaar en ze passen bij vele, uiteenlopende stijlen. De verschillende uitvoeringen en kleurtjes maken het een sneaker die iedereen kan dragen.

Ik combineer ze dan ook het liefst met een simpele outfit of met blote benen. Zo komen de sneakers naar mijn gevoel het best tot zijn recht. Maar de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Ik maak echt allerlei verschillende combinaties. Zo draag ik ze op een jeans met een bomber jack of ook gewoon met een donkerblauw maatpakje. De Air Max sneakers passen zowel voor casual vrije dagen als voor meetings op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mijn ultieme stijltip: switch it up! Draag de sneakers niet enkel onder een sportieve look, maar ga ook eens voor een chique broekpak of jumpsuit. In de zomer staan de sneakers het best onder een paar sunkissed of gebruinde benen.

street mode
@DOGSANDDRESSES.COM

Meer over: Nike Air Max


Nike Air Max is een sportschoen die zijn drager stevig met de voeten op de grond zet terwijl deze op lucht loopt. De schoenen zitten als gegoten en volgen de vorm van de voeten nauwgezet. Het hele ontwerp van de Nike Air Max heeft maar één doel voor ogen en dat is de sporter een unieke ervaring te bieden. Wie deze schoenen gebruikt, zal dadelijk voelen hoe ze een positieve ervaring hebben op de prestaties. Maar ook aan het uiterlijk van de schoen is gewerkt. Opvallend, sober, kleurrijk of sober, Nike heeft voor elke loper wat wils. De kwaliteit en de basiseigenschappen van de schoen blijven natuurlijk onveranderd, maar het uiterlijk kan volledig naar eigen smaak gekozen worden.

De Air technologie die voor de Nike Air Max gebruikt wordt, kende zijn eerste toepassing in 1979. Ze werd echter pas bekend bij het grotere publiek in 1987, toen Nike met de Max Air loopschoen op de markt kwam. Ondertussen heeft Nike niet stilgestaan en is de technologie nog verder geperfectioneerd en is het originele model verder uitgebreid naar een gamma aan loopschoenen met de Air technologie. Wie op Nike Air Max loopt, loopt letterlijk op luchtkussens. Deze zorgen voor een lichtere impact op de gewrichten hetgeen slijtage hiervan voorkomt en de loper een comfortabelere loopervaring biedt.Een absolute must have voor iedere loper die intensief traint en dat op een aangename manier wil doen. Bij Zalando kunt u kiezen uit tal van modellen en uitvoeringen.