accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending en retour

100 dagen gratis retourrecht

Nike Internationalist online shop

Kleur
Merk
Prijs
Print

The mood of mary x Nike Internationalist

"Dé must-have sneakers van het moment"

Marie over Nike Internationalist: "Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn schoenenkast puilt alleszins uit van de sneakers. Nieuw aanwinst in mijn overvolle sneakerlade: een paar Nike Internationalist. Mijn oog viel al snel op deze witte sneakers van Nike. De Nike Internationalist sneakers wisten al snel mijn modehart te veroveren. Ik vind het model erg mooi en ze zijn ook enorm licht aan de voeten. Ik loop echt op witte wolkjes. De Nike Internationalist sneakers wegen echt zo weinig dat je amper voelt dat je schoenen aan jouw voeten hebt. Ik draag ze zowel op mijn tweewekelijkse afspraak in de fitness als onder mijn dagelijkse casual outfits. Twee vliegen in één klappen, zo heb ik het graag."

Hoe te combineren? "Voor deze outfit combineerde ik mijn paar witte Nike Internationalist sneakers met een blauwe jeans met patches. Ik vind het belangrijk dat een bepaalde kleur eens terugkomt in mijn outfit, dus ging ik voor een wit hemdje en een beige pull erover. Een opvallende zonnebril maakt het geheel helemeel af."

Over de sneakertrend: "De sneaker heeft een ongelofelijke weg afgelegd de voorbije jaren. Vroeger deed de sneaker enkel dienst als je vaste sportpartner in crime. Iedereen sprak van sportschoenen, het woordje sneaker is pas de laatste jaren aan zijn opmars bezig. Nu is de sneaker uitgegroeid tot een onmisbaar fashion item en maar goed ook. Ook dit jaar is de sneaker trend eentje die je op de voet dient te volgen. Zet witte sneakers maar snel op de eerste plaats van jouw verlanglijstje.

nike internationalist

Meer over: Nike internationalist


Super stylish retro vibes met de Nike Internationalist sneakers! Heb jij deze sneaker must-have al in je garderobe? Maak daar dan maar snel werk van en val head over heels voor deze super comfy en multi combineerbare topper. De Nike Internationalist sneaker zet een perfecte match van retro meets modern neer met een klassieke uitvoering in combinatie met het nieuwste van het nieuwste in materiaal en technische snufjes. Deze retro runners stalen voor het eerst de show op de marathon van New York in 1982 en zwaaien nu opnieuw de plak in sneakerland. Een serieuze portie stijl gemixt met een ultiem draaggemak bezorgt hen een supersterren status bij de sneakerlovers! We spotten een interessante mix van mesh materiaal met suède, nylon en leer en er passeren tal van hippe kleurencombi's de revue, dus dat wordt nog moeilijk kiezen... Zowel voor dames, heren als kinderen staat er heel wat moois op het menu. Fel blauw met groen, totally pink vibes of liever subtiel met een all black exemplaar? Dat en nog veel meer strik je in de knappe Nike Internationalist collectie: Pick your perfect match!

Let me introduce you: de Nike Internationalist sneaker, ook wel bekend als sneaker topper in fashionland! Heren combineren deze must-have onder jeans, maar evengoed een chino voor een classy hipster vibe terwijl de dames en kids ze naast jeans ook matchen met jurkjes en rokjes, kortom, de Nike Internationalist sneakers ontpoppen zich tot ultieme combitoppers in je garderobe. Afhankelijk van de kleurenmix match je ze met verschillende outfits, dus je kan maar beter meerdere paren strikken om steeds een nieuwe fashionable look neer te zetten!