Pearl Izumi is van oorsprong (jaren 50) een Japans producent van sportkledij. Sinds 1981 zijn er sterke banden met de Verenigde Staten en heeft het zich meer en meer op het westen gericht. Pearl Izumi betekent in het Japans niets minder dan 'fontein van parels'. De producten van Pearl Izumi zijn dan ook echte parels. Het bedrijf put uit meer dan zestig jaar knowhow in de productie van hoogwaardig sportkledij voor fietsers en lopers. Pearl Izumi komt tegemoet aan de noden van joggers en fietsers gedurende de vier seizoenen van het jaar. Innovatie staat daarbij voorop. Wat voor weer moeder natuur ook in petto heeft. met de productinnovaties van Pearl Izumi bent u beschermd tegen wind, regen en koude. Met Pearl Izumi kiest u voor kwaliteit. Het label laat dan ook niets aan het toeval over om ervoor te zorgen dat u topprestaties kan leveren. De sportkledij ondergaat een hele reeks aan testen in de Speedshop, in feite een windtunnel in Colorado. In samenwerking met gerenomeerde toppers, zoals tweevoudig wereldkampioen triatlon op de Ironman-afstand, Tim DeBoom. Die expertise wordt aangewend. Op die manier probeert Pearl Izumi zich te onderscheiden van de rest. En of die aanpak loont.

Topprestaties met Pearl Izumi

Pearl Izumi is de ideale bondgenoot van iedereen die passioneel begaan is met zijn sport. De kledij van dit sportmerk helpt u op weg naar de sportprestaties waar u van droomt. De collectie van dit label is bijzonder uitgebreid. U kan kiezen uit hardloopschoenen van het merk, maar ook als u houdt van traillopen komt u ongetwijfeld aan uw trekken. Dankzij de windbreakers zal u voortaan ook geen last meer hebben van wind of regen. De sporttights zitten dan weer bijzonder aangenaam en zijn ideaal om ook in de winter op een comfortabele manier van uw sport te genieten. Wenst u kennis te maken met dit sportmerk? Bekijk dan zeker ons assortiment van dit label in onze webshop. Als u iets hebt gevonden wat u aanstaat kan u simpel en snel bestellen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.