Plaids

Populaire filters
53 artikelen weergegeven

Plaids zijn populair. Vooral als het wat kouder wordt zoals in de winter is een warme plaid meer dan welkom. Zeg nu zelf: wat is er zaliger dan jezelf in pakken in een zachte plaid? En als hij er nog goed uitziet dan is dat mooi meegenomen! We hebben plaids in alle kleuren, met strepen, met motieven en mooie tekeningen. Plaids met de mooiste patronen en afwerkingen. Met franjes, in fleece, bont, wol of katoen. De meeste mensen hebben een bijzondere band met hun 'dekentje'. Mensen gebruiken hun dekentje voor op het bed, als extra laag voor koude nachten. Maar tegenwoordig moet een plaid matchen met de rest van je interieur!

Zachte plaids voor kille dagen

Plaids zijn er in alle prijsklassen. De luxe-modellen bijvoorbeeld: ze lijken van bont maar schijn bedriegt: hier is geen dierenbont aan te pas gekomen. Het materiaal is polyacryl en polyester. Deze plaid straalt luxe uit. Nog een voorbeeld: de Messina, een favoriet van onze klanten. Het hoofdmateriaal is katoen maar het deken heeft ook eco- en fairtrade labels meegekregen. Uit de Zalando Home-collectie komen verschillende dekens met dierenprint. Die zijn dik en zwaar maar niet heet. Fleece dekens hebben dan weer het voordeel dat ze erg goedkoop en licht zijn maar niet echt warm. Maar onze dekens hebben stuk voor stuk een uitstekende kwaliteit en u kunt ze meestal in de machine wassen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.