Regenjas - türkis Regenjas - lila REGENANZUG STERNE ALLOVER SET - Regenjas - pink Regenjas - blau Tuinbroek - lila DIE MAUS - Regenjas - pink Tuinbroek - flieder DIE MAUS - Bikini - pink Skibroek - marine Pet - original Hoed - original Badpak - dark blue DIE MAUS - Regenjas - dark blue Regenjas - grün Regenjas - blau Regenjas - pink Tuinbroek - pink Tuinbroek - rose AHOI SET - Surfshirt - jeansblau AHOI SET - Badpak - jeansblau AHOI - Zwembroek - jeansblau DIE MAUS SET - Surfshirt - marine Regenjas - marine/weiß Zwembroek - light green Zwembroek - marine Badpak - pink Badpak - lachs Bikini - light green BLUMENMEER - Hoed - pink Bikini - pink Tuinbroek - gelb SET - Surfshirt - marine

Playshoes is een vrolijk merk voor baby's en kinderen. Het merk heeft vele leuke, vrolijke producten, zoals babyschoenen, badjasjes, regenkleding, babyslofjes, sjaals maar ook heel veel praktische dingen als boxkleden, eetgerei en slabbetjes. Playshoes is het merk voor baby's en kinderen. De kleertjes hebben vrolijke, lichte kleuren en zijn ontwikkeld om baby's en kinderen vrolijk- en blijheid mee te geven! Ook kunt u kiezen voor de meer natuurlijke kleurlijn, wat kindjes meer rust geeft. Playshoes is niet alleen leuk voor uw eigen kinderen, ook heeft het veel producten die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven! Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrolijke wantjes, knuffels of wieghangers. Playshoes verwent kinderen binnen en buiten; uw kind of baby kan in huis bijvoorbeeld uit de voeten op slofjes en in een badjasje van Playshoes, buiten in de regen wordt hij/zij beschermt door een gezellig Playshoes regenjasje! Maar ook in warm weer kan je bij Playshoe terecht; zwembroekjes en zwempakjes genoeg!

Playshoes bij Zalando

Zalando is niet alleen een site voor volwassenen, ook producten voor kinderen zijn er in overvloed. Playshoes is een leuk kindermerk, dat vrolijkheid en zorgeloosheid uitstraalt. Zalando verkoopt de producten van Playshoes online. Samen met uw kinderen kan u achter de computer kruipen om de uitgebreide collectie van Playshoes te bekijken. Er zit vast iets tussen wat u en uw kinderen leuk vinden. De spullen van Playshoes zijn ook erg geschikt om cadeau te geven bij een geboorte of een verjaardag. Online shoppen bij Zalando is erg gemakkelijk. Ziet u een product dat u bevalt, klik op het plaatje om dit uit te vergroten. Ook krijgt u meer details te zien over het betreffende product. Mocht u het willen bestellen, één klik en het zit in uw online winkelwagen. Als het product onverhoopt toch een beetje tegenvalt, is het retourneren gratis en gemakkelijk!