Het hele jaar door is het zeker een must om een leuke vest of mantel te hebben. In de zomer koelt het 's avonds meestal wat af en in de winter kan het de hele dag bijzonder fris zijn. Vanzelfsprekend vraagt elk seizoen een andere jas en zelfs verschillende gelegenheden kunnen gediend zijn met diverse modellen, kleuren en stijlen. Een jassen promo zoals bij Zalando is dus zeker de gelegenheid bij uitstek om de garderobe aan te vullen met de vesten en mantels van je dromen. Een stoere vest, een warme mantel, een hippe jack of een lichte blazer voor in de zomer. De jassen promo is een unieke kans om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste jas bij de hand hebt.

Sla je slag bij de jassen promo

Een goede jas of mantel biedt voldoende warmte, benadrukt je figuur op de juiste plaatsen, heeft een unieke en duidelijke uitstraling en is voorzien van alle gewenste oren en poten. Er zijn tal van details waarover nagedacht moet worden bij de aankoop van een mantel. Zijn zakken nodig, wat met een kap, dient de mantel gewatteerd te zijn, gecentreerd of juist heel losjes? De jassen promo van Zalando biedt dan ook een assortiment aan waarin diversiteit een hoofdrol speelt. Er zijn jassen in tal van materialen, steeds met dezelfde hoge kwaliteit en afwerkingsgraad. Van hip en stoer tot klassiek en strak, kan je alles vinden.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.