Filter1

Puma Golf
Catalogus

155 artikelen weergegeven

Puma is van oorsprong een Duits bedrijf, opgericht door Rudolph Dassler in 1948, en draagt in zijn logo de typische poema waardoor iedereen het merk onmiddellijk herkent. In eerste instantie fabriceerde men enkel schoenen, maar nadien ging men zich ook meer richten op sportkledij en accessoires. Door de jaren heen is Puma wereldwijd verder uitgegroeid tot één van de populairste merken in de sport- en lifestylesector. Deze populariteit dankt Puma aan zijn innoverende ideeën op het vlak van mode, waarbij telkens vlot op de huidige trends qua moderne sportkleding wordt ingespeeld. De samenwerking met bekende ontwerpers is hier zeker niet vreemd aan.

Puma Golf: zelfverzekerd op de golfbaan

Puma Golf is een merk van Puma dat zich zoals de naam het al laat vermoeden op de golfsport richt. De golfsport wint aan populariteit in de maatschappij, profileert zich niet meer enkel als elitaire sport en is bijgevolg toegankelijk voor iedereen. Voor een wereldwijd merk als Puma dus een interessante markt. Professionele golfers werken trouwens graag met de Puma Golf lijn, denk maar aan de samenwerking met Alexis Thompson, Anna Nordqvist, Johan Edfors en Rickie Fowler. De comfortabele, sportieve kleding zorgt ervoor dat u zich goed en zelfverzekerd voelt op de golfbaan, wat ook uw concentratie ten goede komt! In de Zalando online-shop kunt u alle artikelen van de Puma Golf lijn snel en eenvoudig bestellen met een enkele muisklik.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.