Gevlochten riemen voor heren

Populaire filters
100 artikelen weergegeven

Vind stijlvolle gevlochten riemen voor heren

Een riem zorgt ervoor dat jouw broek precies passend zit of kan gedragen worden om jouw look helemaal compleet te maken en een extra touch te geven. Of jij nu op zoek bent naar een riem voor praktische doeleinden of om jouw stijl kracht bij te zetten, bij Zalando heb jij de keuze uit veel verschillende gevlochten riemen voor heren.

Gevlochten riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Van effen designs die je goed matcht met een drukkere outfit tot ontwerpen met patronen die mooi uitkomen bij een rustigere look. Ook de gespen vind je in verschillende kleuren en vormen.

Kijk snel in ons assortiment riemen en ontdek de gevlochten mannenriem die het beste bij jouw outfit matcht. Zo verschijn jij stijlvol en charmant op je werk of je volgende feestje.

 

Een passende hoge kwaliteit herenriem voor elke man

Bij Zalando vind je verschillende maten gevlochten riemen, zodat er voor elke lichaamsbouw en postuur een passende riem bij zit. Hoe weet je nu welke maat jij moet nemen? In principe dient de gesp van je riem voor een mooie look te vallen in het middelste gaatje.

De herenriemen zijn gemaakt van hoogstaande materialen. Kies een materiaal dat matcht met het materiaal van je kleding. Je kunt er door de hoge kwaliteit op vertrouwen dat je nog lang plezier zult hebben van jouw nieuwe riem.

Zalando streeft naar een duurzame fashionindustrie en daarom vind je bij ons leren riemen die deze lijn volgen. Het leer is afkomstig van duurzamere leerproducenten. Door in duurzamer leer te investeren, investeer je niet alleen in kwaliteit van jouw kleding, maar ook in de kwaliteit van de wereld om jou heen.

 

Een riem als onmisbaar accessoire

Bij het dragen van een mooi pak is jouw outfit niet compleet zonder een mooie riem. Zoek een tint die bij jouw beste pak past en maak de look af met een goede riem als accessoire.

Schep een eenheid in jouw kleding en maak je outfit extra stijlvol door je riem te laten matchen met je schoenen. Hierbij let je zowel op kleur als op combinatie van materialen.

Heb jij een speciale gelegenheid waarvoor jouw blouse met manchetknopen uit de kast komt? Match de knopen dan met de gesp van jouw riem. Over het algemeen geldt dat je bij zilveren knopen, een zilveren gesp draagt. En goud match je met goud. Op zoek naar inspiratie hoe jij de riem nog meer kan combineren? Kijk dan op zalando.be en doe nieuwe ideeën op.