Dames
Kinderen

Catalogus van Rocawear

Maat
Merk
Prijs
Kleur
Lengte
Mouwlengte
3 items
Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Rocawear staat voor casual urban streetwear. Rocawear is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk met een uitgebreide klantenbasis. Het merk wil zijn klanten de beste kwaliteit bieden met oog voor detail en een opvallend design. De collecties zijn gebaseerd op casual, urban sportkleding met een vleugje hip hop en R&B. Het groeide uit tot een heus lifestyle merk, zowel voor de mainstream als underground liefhebber van de hip hop cultuur.

Een fantastische greep uit de mannencollectie van Rocawear.

Hier vindt u strakke t-shirts, sweaters, jackets, jeans en accessoires zoals petten. U kan kiezen voor een sportieve look of een casual look met een jeans, een t-shirt en een baseball jack. T-shirts, truien, vesten, hoodies, jeans, chino shorts, … Voor elk seizoen biedt Rocawear een gepaste urban outft. Rocawear is terecht uitgegroeid tot een urban streetwear merk van internationale betekenis. Het merk verkreeg niet enkel faam dankzij zijn bekende oprichter, maar ook door zijn kwaliteit, oog voor detail en geloofwaardigheid. Hier vindt u urban hip hop kleding die u de nodige street credibility geven. En dat voor een betaalbare prijs!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.