Rugzakken

Populaire filters
295 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Herschel-rugzakken, bagage was nooit zo handig en hip

Een robuuste en praktische rugtas met veilige opbergruimtes voor al je spulletjes. Dankzij dit hebbeding kan je elke dag met veel zwier, stijl én vrije handen de deur uit gaan. Als je al een exemplaar hebt geprobeerd, dan ben je het ongetwijfeld eens met deze beschrijving van de Herschel-rugzakken.

Toen de Canadese broers Jamie en Lyndon Cormack in 2009 de eerste Herschels op de mark brachten, hadden ze er geen flauw idee dat deze stoere en hippe rugtassen met retrolook het begin waren van een globaal bagagemerk. De naam komt van het dorpje in de provincie Saskatchewan waar de eerste drie generaties van hun Schotse migrantenfamilie opgroeiden.

Neem je meestal enkel het hoogstnodige mee of ben jij nu eenmaal iemand voor wie alle spulletjes onmisbaar zijn, ook al ga je maar voor een paar uurtjes de deur uit? Het doet er eigenlijk niet toe. In de Herschel-collectie op zalando.be hebben we tientallen modellen in verschillende afmetingen - van 9 liter tot meer dan 40 liter - voor je klaarliggen.

Stop alles wat belangrijk is in rugzakken van Herschel

Gelukkig is de tijd al lang voorbij dat kleine en grote backpacks enkel oké waren voor schoolkinderen en padvinders. De rugzak is nu vooral een bijzonder praktisch modeaccessoire dat amper weg te denken is het straatbeeld. Want niemand kijkt er zelfs nog van op wanneer een federaal minister gezwind en gerugzakt uit zijn dienstwagen stapt om z'n wekelijkse vergadering bij te wonen.

Met een grillig klimaat en het gewicht van zware dossiers en een laptop is een rugzak van Herschel een voortreffelijke keuze, zowel voor onze ministers als voor jou. Zowat alle Herschel-rugzakken zijn immers gemaakt van waterdicht materiaal en ze beschikken meestal over een handig laptopvak én een mediavak met een uitgang voor de smartphone.

De gewatteerde en verstelbare schouderriemen zijn afneembaar, terwijl het ventilerend rugpaneel en een handig handvat bovenaan voor extra draagcomfort zorgen. De indeling en het aantal opbergvakken aan de binnen- en buitenkant verschillen van model tot model.

Elke Herschel-rugzak zorgt voor een stijlboost

De meeste draagtassen van Herschel sluiten op dezelfde manier, je rijgt het centrale binnenvak dicht met een stevig trekkoord en je trekt er een grote flap met leren riempjes overheen. Dankzij de handige magneetsluitingen op de riempjes zitten al je spullen in een oogopslag veilig opgeborgen. Een praktische clip zorgt ervoor dat je sleutels niet doorheen heel het voorvak dansen wanneer je moet hollen om je trein te halen of bijna te laat bent voor je groepstraining in de atletiekclub.

Mooi, degelijk en praktisch. Deze mix is, samen met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ongetwijfeld de sleutel tot het succes van de Herschel-rugzakken.

Toegegeven. Kiezen is bijzonder moeilijk wanneer alle rugtassen elkaar de loef afsteken in kwaliteit en coole looks. Ga je voor een extrasize knalgele softshell in canvas, een compact marineblauw rugzakje of toch eerder dat leuke tie-dye draagzakmodel? Het is misschien geen slecht idee om meer dan een rugzak van Herschel in je winkelwagen te klikken.