Populaire filters
89 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Unieke sneakers van ARKK Copenhagen

Het Deense schoenenmerk onderscheidt zich met Scandinavische designs en functionele kenmerken die een lust voor het oog zijn. Bij Zalando vind je een diverse collectie met de bekende silhouetten en lichtgewicht sneakers die makkelijk te combineren zijn met elke look. Vind jouw favoriete model en geniet van dempend comfort bij elke stap.

ARKK Copenhagen laat zich inspireren door de Scandinavische architectuur en lifestyle. Dit zie je terug in de originele silhouetten en het innovatieve materiaalgebruik. Bij Zalando vind je originele modellen terug met uniek kleurgebruik gebaseerd op delen van het Scandinavische landschap. Geniet van hoogstaande sneakers met ultiem draagcomfort en een onderscheidende look.

Maak een statement met ARKK Copenhagen schoenen

Met deze originele sneakers maak je een statement. De opvallende veters en hoge tong zijn karakteristieke kenmerken voor de unisex ARKK Copenhagen sneakers. De gestroomlijnde silhouetten zijn verkrijgbaar in een ingetogen witte en zwarte uitvoering die passen onder elke broek. Luxe materialen en een dempende loopzool zorgen voor een prettige pasvorm, die je voeten het comfort geven dat ze nodig hebben.

Het beste van stijl en comfort vind je bij Zalando

Met ARKK sneakers komen functionaliteit en stijl samen. In de collectie bij Zalando vind je lichtgewicht sneakers gemaakt voor activiteiten in de stad of de natuur. Zo vind je modellen met een bovenwerk van 100% wind - en waterdicht membraan. Zo blijven je voeten beschermt tegen de kou en nattigheid. De duurzame Vibram zool zorgt voor een natuurlijke afrol van de voet en langdurig comfort.

Door op een verantwoorde manier schoenen te produceren draagt ARKK Copenhagen een steentje bij aan een duurzamere wereld. Zo worden alle schoenen nog steeds volledig in Denemarken gemaakt en is een groot deel van de schoenen die je shopt bij Zalando gemaakt met grotendeels gerecyclede materialen. Hierdoor is de CO2-voetafdruk van deze producten kleiner en belanden er minder materialen in de natuur.