Schoenen

Populaire filters
340 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Wat is er nou het belangrijkste bij het skateboarden? Een skateboard natuurlijk, maar zonder goede schoenen begin je ook weinig. DC Shoes schoenen zijn dan ook al vele jaren de favoriete keuze van professionele skateboarders. De thuisbasis van dit schoenenmerk ligt in het zonnige Californië en dat zie je terug in de designs. Kleurrijk en vrolijk maar er zijn ook DC Shoes schoenen die wat eenvoudiger en subtieler van ontwerp zijn. Het leven in Californië is bruisend en biedt op allerlei manieren elke dag weer inspiratie, waar de ontwerpers van DC Shoes schoenen dan ook dankbaar gebruik van maken. Niet zo vreemd dat zowel skateboarders als modeliefhebbers kiezen voor deze unieke schoenen.

"Altijd stevig in je DC Shoes schoenen"

Dit merk uit Huntington Beach specialiseert zich trouwens niet alleen in kleding en schoenen voor skateboarders, maar is ook zeer geliefd in de snowboardwereld. De ontwerpers weten dus als geen ander wat extreme situaties van je schoenen vragen. Ze moeten natuurlijk stevig zijn, maar daarnaast vooral ook lekker en comfortabel zitten. Daarbij wordt het visuele aspect natuurlijk niet vergeten want het moet er natuurlijk allemaal ook goed uit zien. De collectie DC Shoes schoenen laat zien dat dat helemaal goed zit. Je vindt er klassieke sneakers tussen, waarbij het logo schittert op een witte achtergrond. Maar er zijn ook schoenen waarbij de ontwerpers hun fantasie helemaal de vrije loop hebben gelaten met de meest spectaculaire designs.

Voor wie van wat meer klasse en smaakvolle details houdt zijn er ook prachtige DC Shoes schoenen. De lage sneakers zijn er bijvoorbeeld in verschillende eenvoudige modellen, waardoor je deze ook prima op het werk kunt dragen. Maar wil je eens flink uitpakken, dan zijn deze natuurlijk ook in de meest bijzondere kleurcombinaties te bedenken. Voor op het strand zijn er lekker luchtige en comfortabele slippers, zodat je echt overal DC Shoes schoenen kunt dragen. Wel zo fijn, want ze zitten nou eenmaal heerlijk. Daarnaast zorgen de vele verschillende modellen er ook nog eens voor dat combineren met je kleding geen enkel probleem is. Benieuwd geworden? Laat je dan snel inspireren door onze DC Shoes schoenen.