Schoenen

Populaire filters
79 artikelen weergegeven

Wie Desigual schoenen kent, weet dat bonte kleuren, patronen en prints centraal staan bij dit merk. Niet alleen de kleding herken je aan deze looks, ook de schoenencollectie van het merk is een vrolijke colorsplash! Ben je niet bang om een beetje kleur toe te voegen aan je outfit met een paar schoenen met die typische Desigual identiteit? Neem dan snel een kijkje in de collectie!

De zuidelijke charme van Desigual

Desigual heeft een duidelijke merkidentiteit, die voortkomt uit de overduidelijke Spaanse roots van het label. De zuidelijke charme zie je direct terug in het gebruik van warme kleuren, temperamentvolle designs en opvallende combinaties. De ready-to-wear collectie van Desigual staat hierom bekend, maar de schoenen van het label doen er zeker niet voor onder! Het assortiment bestaat uit zowel casual sneakers als sandaaltjes met bonte looks die altijd stijlvol en vrouwelijk blijven.

Laat je voeten lekker opvallen!

Als je op zoek bent naar een opvallend paar schoenen om je outfit een pittige touch mee te geven, dan ben je bij Desigual absoluut aan het juiste adres. Ga voor een paar sneakers met een panterprintje of een knalroze slangenprint, of laat jouw kleine meid stralen in één van de fijne sandaaltjes met een kleurig patroon. Desigual is er namelijk zowel voor dames als kinderen!