Schoenen

Populaire filters
584 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Fila-schoenen, voor de sportieve trendsetter

Fila-schoenen zijn er voor de sportieve trendsetters en de trendy sportievelingen. Een mix van klassieke atletische stijlen, retro-silhouetten en eigentijdse vormen zorgt voor een uitgebreide collectie aan kwaliteitsvolle sneakers. Dankzij Fila creëer je dan ook de meest dynamische en gedurfde outfits, zowel op als naast het sportterrein.

Een paar Fila-schoenen kan dus niet ontbreken in je schoenencollectie. Kies snel je favoriete paar Fila-sneakers bij Zalando.

Vintage met een innovatieve touch met de schoenen van Fila

Met een paar schoenen van Fila stap je enerzijds terug in de tijd naar de sportieve jaren ‘80. Het merk kent zijn oorsprong in de tennissport. In de designs van de schoenen zie je nog steeds de connectie met de tennisbaan, waarvoor de Fila-schoenen initieel voor ontworpen zijn. Door het gebruik van rijke materialen en geavanceerde rubberen zolen maakt Fila het elke sportieveling mogelijk om optimaal te presteren. Dankzij de nieuwste innovaties en implementatie van de laatste trends kunnen de schoenen van Fila ook menig fashionista bekoren. Elke outfit krijgt direct een boost met een paar Fila-sneakers.

Ga sportief en stijlvol op pad in je Fila-schoenen

Als je voor Fila kiest, kies je voor een stijlvolle, sportieve look met een vintage touch. De strakke lijnen die de schoenen kenmerken geven elke outfit een frisse en dynamische look.

De sportfanaten dragen hun Fila-schoenen met hun favoriete trainingsbroek en sporttop voor een high performance in stijl. Ook in het dagdagelijkse leven kan een paar Fila-sneakers niet ontbreken. Ga voor de iconische witte sneakers in combinatie met een jeans en T-shirt en je hebt meteen een tijdloze look. Creëer een fashion-forward vibe door te kiezen voor een Fila-sneaker in een trendy kleur. Of neem de gulden middenweg door je favoriete outfit compleet te maken met een van de sneakers met een subtiel kleuraccent.

Voor iedere stijl is er een Fila-schoen. Welke kies jij? Bekijk het ruime assortiment nu op zalando.be.