Schoenen

Populaire filters
406 artikelen weergegeven
akinsgram
akinsgram
akinsgram·

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Met Jordan-schoenen schrijf je elke dag modegeschiedenis

Laat ons er geen doekjes om winden. Het sneakertijdperk begon in 1984, toen Nike besloot om een eind te maken aan sponsorcontracten met tientallen NBA-sterren en alles in te zetten op een paar exclusieve sneakers voor Michael Jordan.

De stoere, hoge rood-zwarte Nike Air Ships waarmee de shooting guard van de Chicago Bulls enkele maanden later het basketbalveld opliep ontketenden een regelrechte revolutie. De gratis publiciteit omdat de Jordan-schoenen tegen het NBA-reglement ingingen (minstens 51% moest wit zijn) was mooi meegenomen.

Meer dan dertig jaar en talloze modellen later zijn de schoenen van Jordan nog steeds het summum van hip draagcomfort voor alle generaties. Klassiek monochroom of bontgekleurd met plateauzolen, je Jordan-sneakers staan klaar op zalando.be.

In schoenen van Jordan sta je overal op de eerste rij

Moeilijk te geloven, maar er was ooit een tijd dat sneakers dragen voldoende was om weggebonjourd te worden door stuurse buitenwippers. Nu is de kans groot dat je meteen de club in kan dankzij je combinatie van klassieke knalrode Air Jordans, overhemd en casual zwart herenkostuum met fijne krijtstrepen.

De schoenen van Jordan zijn volumineus. Klopt. Maar dat neemt niet weg dat je er een stijlvolle look mee kan creëren. In onze collectie vind je zelfs extragrote modellen met plateauzolen.

Speel vooral met evenwicht en contrast. Wat dacht je van zwarte, blauwe of multicolor Jordans onder een oversized wit T-shirt en een stijlvolle losse pantalon voor een casual kantooroutfit? Of speel het stoer en sensueel en draag je kloeke Jordans onder een zwierige, extralange bloemenjurk.

Alle aandacht voor je Jordans

Wie casual of street style zegt, zegt sneakers en jeans. Om het even welk model Jordans matcht perfect met slim fit denims of iets wijdere modellen met rechte snit. Ga je voor sneakers met veel of felle kleuren, gun hen dan alle aandacht en kies voor een klassieke indigo, grijze of donkere jeans.

Wees om dezelfde redenen omzichtig met flared jeans of mom jeans. Je Jordans willen gezien worden. Kies dus voor modellen die niet te laag vallen of rol gewoon de boord om.

Zijn enkelsokken niet echt jouw ding? Geen enkel probleem, ze mogen best iets langer zijn, maar kies dan wel voor neutrale zwarte of witte sokken. Je hebt hier immers maar twee absolute sterren, jij en je Jordans.