Schoenen

Populaire filters
262 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Kappa schoenen herken je direct aan hun basic stijl en kleuren, maar natuurlijk vooral aan het opvallende merklogo. Een man en een vrouw, rug aan rug, het logo van dit Italiaanse merk is waarschijnlijk één van de bekendste in de modewereld. Kappa schoenen zijn sportief en er zijn modellen voor zowel sportprestaties als casual outfits. Dames, heren en ook kinderen kunnen een paar scoren in de collectie van Zalando.

Casual gekleed met Kappa schoenen

Of je nou op zoek bent naar een paar sportschoenen of een paar sportieve sneakers voor bij je skinny jeans en cropped sweater, Kappa schoenen hebben een unieke brandidentiteit. Effen kleuren voor de heren en dames en voor kinderen zijn er Kappa schoenen met een kleurrijk printje. Het wereldberoemde logo vind je altijd terug op de zijkant. De schoenen zijn basic, maar zeker uniek en trendy. Welk paar draag jij het liefste bij je favoriete jeans?

Comfortabel lopen op Kappa schoenen

De sneakertrend blijft aanhouden. Je draagt Kappa schoenen dan ook zonder probleem naar je werk, bijbaantje, een weekendje met vrienden of een dagje uit. Een paar sneakers van dit merk past bovendien perfect in de nineties trend van nu. Zo liepen tieners in de jaren 90 met Kappa schoenen en een trainingspakje over straat, hipsters van nu hebben het merk weer helemaal omarmd!