Schoenen

Populaire filters

Scapa schoenen: tijdloze elegantie

Schoenen van Scapa zijn kwaliteit van Belgische bodem. Het begon allemaal toen Arlette Van Oost op een reis naar Orkney eiland verslingerd raakte aan de ruwe, onontgonnen natuur op het eiland. Ze raakte er onder de indruk van het ambachtswerk van de plaatselijke wevers. Terug in België begon ze Scapa, een merk dat even indrukwekkend is als de natuur op Orkney en waar ze even ambachtelijk mee omging als de inwoners.

Deze schoenen schrijven zich volledig in op de Scapa-traditie van hoogwaardige, elegante en vooral tijdloze ontwerpen. Het zijn schoenen met een herkenbaar silhouet dat nooit uit de mode zal gaan en altijd mee is met de tijd. Een Belgische klassieker als Scapa, bij Zalando kan dat toch niet ontbreken!

Scapa sandalen, enkellaarsjes of sneakers? Dress for the occasion

Bij Scapa vind je een groot assortiment aan schoenen. De designfilosofie van dit merk is en blijft om je bij iedere activiteit, op iedere plaats en bij ieder avontuur dezelfde understated elegantie en quiet luxury uit te stralen. Er is dus een schoen voor iedereen, wat je ook zoekt.

Heb je Scapa sandalen nodig voor die ontzettend warme dagen? Dan heb je keuze uit verschillende hakhoogtes, afwerkingen met verschillende kleuren leer, slipper modellen, slide-ins of klassieke sandalen. Liever een enkellaarsje? Ook daar is er keuze te over.

Preppy, sportief en chic

Scapa staat al sinds het begin gekend voor een Engels-geïnspireerde stijl die preppy, atletisch en speels is. Met dit merk is het altijd all eyes on you. Je stijl met deze schoenen is preppy en toch bescheiden, atletisch en klassevol. En het best? Deze schoenen passen onder iedere outfit.

Je kan het combineren met een jeans en een sweater om net dat beetje meer toe te voegen aan een casual outfit. Heb je iets nodig voor onder een jurk, dan kan je een coole bohémienlook creëren met een geklede sandaal. Met een geklede broek en blouse kan je een Scapa-sneaker combineren voor wat contrast of net een geklede schoen om de outfit helemaal af te maken. Bij dit merk vind je altijd de schoen die perfect bij jou past.