Schoenen

Populaire filters
20 artikelen weergegeven

De robuuste Sneaky Steve schoenen met hun stoere straight forward uiterlijk zijn de perfecte shoes wanneer je stevigheid en trendiness wilt combineren. Ze worden zowel voor heren als dames ontworpen en zijn vervaardigd uit premium materialen. Dit brengt een groot draagcomfort met zich mee en een uitstekende duurzaamheid. Sneaky Steve schoenen draag je in combinatie met je jeans of een andere pittige outfit die om stevige schoenen vraagt. In de winter houden ze je voeten lekker warm dankzij een iets hogere schacht. Hoge hakken ga je bij dit label niet vinden, maar een goede zool die voor grip en balans zorgt wel.

"Sneaky Steve schoenen: stoere boots met een casual look & feel voor dames en heren met een uitgesproken persoonlijkheid"

Hou je van een casual, stoere kledingstijl en ben je op zoek naar veterschoenen of boots die hier nog meer edge aan toevoegen, dan zijn Sneaky Steve schoenen de juiste keuze. Er wordt voornamelijk gekozen voor donker leder dat zich naar je voet zet waardoor de shoes uiterst comfy zitten. Dames die een statement willen maken, kunnen de knappe schoenen ook onder een jurk dragen. Ze vormen dan een echte eyecatcher die niet onopgemerkt voorbij gaat. Sneaky Steve is er voor mensen die stevig in hun schoenen staan en vol zelfvertrouwen op pad gaan.