Schoenen

Populaire filters
829 artikelen weergegeven

Timberland schoenen voor een waterdichte look

De originele Timberland schoenen werden in 1973 ontworpen. Stevig en duurzaam werden ze in eerste instantie gemaakt voor harde werkers die behoefte hadden aan schoenen die beschermen en slijtvast zijn. Omdat deze werkschoenen zich ook bewezen op ruiger terrein werden ze populair onder outdoorliefhebbers. Ze blijven tot op de dag van vandaag de ideale basis voor een authentieke outdoor outfit. Ruwe denim, een flanellen houthakkersblouse en een paar wollen sokken in je Timberland schoenen en je zit waterdicht.

Maak een statement met iconische Timberland boots

Ga in combinatie met klassieke Timberland boots voor broeken met toelopende pijpen, die je eventueel oprolt. Wil je een wijdere broek aan dan kan je de, bijna, veterloze look proberen. Trek de veters van je schoenen slechts losjes aan en stop de uiteinde van de veters in de zijkant van je schoenen. Pak een van deze oversized hoodies en draag er eventueel een denim of leren jas over. En ja, werkschoenen mogen ook onder een korte broek. Stop je sweater in je broek en laat een randje van je sokken zien voor een casual look. Hoewel de originele gele nubuck leren uitvoering legendarisch blijft, vind je boots ook in moderne updates zoals wit met zilver, inktzwart of in gekleurde kunststof. Jong geleerd is oud gedaan met Timberland boots voor kids. Rondrennen en spelen gaan heel goed samen met het slijtvaste karakter van schoenen.

Breid je collectie Timberland schoenen uit

Behalve iconische modellen als de werkboots en stapschoenen vind je in de collectie Timberland schoenen uiteraard nog veel meer. In comfortabele hiking boots vind je je weg door de wildernis. Met stijlvolle sandalen maak je je minimalistische zomer outfit af. Met een paar hogere lakleren laarzen met een flinke profielzool met jurken met lange mouwen heb je een originele look. De kleine avonturiers kunnen op pad in kinderschoenen of kindersandalen. Ook sneakers en hiking boots vind je in kleinere maten, met extra steun in het voetbed en zolen die goed grip geven.