Filter1

Skechers
Catalogus

1,064 artikelen weergegeven

Stijl en comfort komen samen met schoenen van Skechers

Op zoek naar schoenen met de perfecte balans tussen comfort én stijl? Zoek niet langer verder! In de uitgebreide collectie van Skechers bij Zalando vind jij wat je zoekt.

Dames, heren én kinderen kunnen hier terecht voor hun nieuwe favoriete schoeisel. Het hele jaar door – want de collecties gaan mee met de seizoenen. In de lente scoor je hier je zomerse sandalen, maar ook voor winterse schoenen sla je hier je slag.

Schoenen van Skechers hebben een stijlvolle en tegelijkertijd casual look. Dat maakt ze zo geschikt om op elk moment van de dag te dragen. En geloof ons maar, dat wil je. Als je ze eenmaal aan je voeten hebt gehad, ben je overtuigd. Dit zijn de nieuwe must-haves in je collectie!

Trakteer je voeten op een optimaal gevoel van luxe

Wat de schoenen van Skechers zo comfortabel maakt? Om tot de beste pasvorm te komen, wordt gewerkt met vooruitstrevende technologieën. Zo is het alsof je op wolken loopt. Ook als je lange afstanden moet afleggen.

Lichtgewicht, zacht, ademend en flexibel het zijn dé eigenschappen die je wenst bij je nieuwe favoriete schoenen. En Skechers maakt het waar.

Tegelijkertijd ervaar je optimale stabiliteit en grip in de schoenen. Het maakt ze multi-inzetbaar bij elke ondergrond en alle weertypes trek je ze aan.

Van stoer tot chic, de juiste schoenen voor ieder moment

De Skechers collectie is uitgebreid. Zo vind je hier sportieve sneakers om overdag te dragen. Naar school of werk, bij het sporten of gewoon lekker in huis het liefst doe je ze niet meer uit.

Heb je een feestje op de planning? Kies dan voor de sierlijke modellen, sandalen of ballerina’s. Zo ga je voor een stijlvolle look, zonder in te leveren op draagcomfort.

Bedenk ook wat jouw favoriete styling is. Wat betreft de kleur bijvoorbeeld. Ga je voor basic met kleuren als zwart, blauw of wit? Of draag je liever schoenen met een felle kleur of bijzondere print? Voor de kids zijn er bijvoorbeeld ook modellen te vinden die licht geven. Wow! Hoog tijd om de show te stelen met Skechers.