Laarzen

Sleehak laarzen

Prijs
39
39
500
500
Gelegenheid
Schachtwijdte
Breedte
Schoenneus

48 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
Laarzen met sleehak - black KIRSCHENBAUM - Laarzen met sleehak - black MISCHA - Laarzen met sleehak - black BRITA - Laarzen met sleehak - chestnut Laarzen met hoge hak - black BRITA - Laarzen met sleehak - black BRITA - Laarzen met sleehak - dusk Laarzen met hoge hak - nero Laarzen met sleehak - farengo Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - nero Laarzen met sleehak - nero Laarzen met sleehak - black UNDINE - Laarzen met hoge hak - black stretch Laarzen met sleehak - cognac Laarzen met sleehak - black JOAN RAIN WEDGE TALL GLOSS - Regenlaarzen - black sea salt Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - grey Laarzen met sleehak - black Laarzen met hoge hak - black AMIE - Laarzen met sleehak - black FELICIA - Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - dark grey

De echte fashionista heeft tegenwoordig één of meerdere paren regenlaarzen in de kast staan. Niet omdat ze graag in plassen springt, maar omdat regenlaarzen hip en trendy zijn. Ze zijn ook helemaal niet meer te vergelijken met de groene rubberen modellen die je als kind droeg om in het bos te ravotten. Vandaag zijn ze een opvallend item waar je alle kanten mee uit kunt. Vooral de enorme diversiteit en keuze in kleuren, stijlen, modellen en prints is echt geweldig. Vanzelfsprekend passen ze perfect onder een casual outfit die je op een vrije dag draagt, maar je kunt ze ook bij een feestjurk dragen. Zeker wanneer je helemaal gek bent op mode en gewaagde combinaties niet uit de weg gaat. Maak van je laarzen een echte eyecatcher en kies voor contrasterende kleuren of in het oog springende motieven. Voor je het weet, heb je een heuse hype gecreëerd. Ben je nog niet helemaal zeker of begin je liever wat soberder, dan zijn er tal van effen exemplaren om mee te starten.

Regenlaarzen geven je outfit een aparte uitstraling

Of je ze nu bij een jeans draagt en losse sweater, boven skinny pants met een felgekleurde trui of onder een vrolijke rok, regenlaarzen geven je altijd een unieke uitstraling. De typische rubberlook, het eenvoudige model en de robuuste vorm zorgen voor een stijlbreuk met je dagelijkse kleding die een nieuwe look vormt. Apart, eigenwijs en uiterst trendy. Draag je regenlaarzen met flair en zoek zelf naar originele combinaties met alle stukken uit je garderobe.