witte Sneakers

Populaire filters
7.689 artikelen weergegeven

WITTE SNEAKERS: COMFY, MULTI-INZETBAAR EN EEN ONGOING FASHION TREND!

De witte sneakers trend is al even aan de gang en lijkt voorlopig nog niet weg te gaan. Gelukkig maar, want er zijn weinig fashion items zo comfy en multi-inzetbaar. Maar waar bij draag je deze sneakers en nog belangrijker: hoe blijven ze mooi wit?

EEN NONCHALANTE, FRISSE TOUCH VOOR HIP, CASUAL OF NETJES

WITTE SNEAKERS ONDER EEN DENIM OVERGOOIER OF ONDER EEN NET PAK?

Met witte sneakers zit je altijd goed. Niet alleen bij je (boyfriend) jeans ( met opgerold pijpje!) en andere laid-back broeken, maar ook onder jurkjes, rokjes en overgooiers is het de perfecte finishing touch. Een ogenschijnlijk tuttige outfit wordt stoer en fresh, en (spijker)rokjes krijgen met witte gympen en sokjes eronder nog een extra dosis girliness. De witte sneakers trend is voor heren net zo groot als voor dames. Voor mannen zijn sneakers combineren nooit een probleem maar wat dacht je van een paar sneakers onder je nette kostuum ? Zeker weten dat je opvalt tijdens die belangrijke meeting.

ZO HOUD JE WITTE SNEAKERS OOK ECHT WIT

Leuk hoor dat spierwit: het past bij elke andere kleur en geeft iedere outfit iets fris mee. Maar ja: een middagje regenachtig weer en je sneakers zien er niet meer zo crisp & clean uit. Nu kun je proberen rekening te houden met het weer en de sneakers alleen dragen als de weersvoorspellingen goed zijn, maar dat gaat natuurlijk niet met je favoriete gympen. Er zit dus niks anders op dan schoonmaken. Leren sneakers nemen minder vuil op, dus die krijg je vaak wel schoon met wat warm water en een borsteltje. Zijn ze erg vies of heb je te maken met stoffen varianten: doe ze gewoon in de wasmachine. Wel even veters eruit (mogen wel mee gewassen) en met de temperatuur op koud. Zo zijn jouw witte sneakers weer zo goed als nieuw.