Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Voor heel wat sporten is goed zittende kledij een must. Uw sportbroek dient dan ook als gegoten te zitten om uw sport te kunnen uitoefenen zoals het hoort. Zo zijn er onder andere sportriemen die speciaal voor het golfen werden ontwikkeld. Ook sportriemen voor outdoor sporten zijn een categorie waarin de sportriemen worden onderverdeeld. Het leuke van sportriemen is dat ze niet saai zijn. De vele toffe kleurencombinaties zorgen ervoor dat de sportriemen uiterst aantrekkelijk zijn. De sportriemen worden in verschillende materies geproduceerd. Zo ontdekt u bijvoorbeeld sportriemen in leer of in kunststof binnen het aanbod. Heel wat sportriemen hebben ook een opvallende beugel die ervoor zorgt dat u opvalt tijdens het sporten. Uiteraard zijn deze sportriemen niet alleen voor sporters bedoeld. Ook mensen die minder actief bezig zijn met sport, kunnen opteren voor de aankoop van een van deze toffe en originele riemen voor in de jeans. De riemen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten: van smal tot extra large.

meer...

Sportriemen, voor een goede sportprestatie en een stijlvol voorkomen

De sportriemen dragen bij aan een goede sportprestatie aangezien uw broek op deze manier goed blijft zitten. De kleurrijke en trendy riemen zorgen ervoor dat u als een modebewuste sporter voor de dag komt. Op Zalando.be bieden we nu ook sportriemen aan. Met behulp van de zoekfilter op onze website kunt u uw zoektocht verfijnen door op maat, kleur, merk of budget uw favoriete riem te zoeken. Naast deze sportriemen bieden we u op Zalando.be ook nog andere sportaccessoires aan. Maar uiteraard bieden we u ook sportkledij, gewone kledij en feestkledij aan. Wanneer u de tijd neemt om een kijkje op onze website te nemen, zult u ongetwijfeld de veelzijdigheid van onze producten opmerken. De bestellingen kunt u gewoon van bij uw thuis op onze website plaatsen. Wij doen ons best uw bestelling zo vlug mogelijk te bezorgen.